ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

Дания vs. Полша
Прогноза - гол/гол
Коефициент - 1,85 
Сигурност - 7 от 10


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

Нов месец, нов по-голям късмет. Имам добро предчувствие за това ново начало. Ще вдигам процента и печалбите!

Втори ден на световни квалификации. Вчера изненадите изненадаха и мен. Трябва да призная, че успехите на България и Кипър не фигурираха във вижданията ми. Но имаше достатъчно друга компенсация.

Днес обаче извинения и оправдания няма да търся. Извлякъл съм важни поуки и се надявам на почти пълен триумф. Мачовете започват с Казахстан – Черна гора и веднага намирам приложение на наблюденията си от вчера. Дълбоко ще съжалява всеки, който първосигнално налети на двойката на 1,75 в ЕФБЕТ. Предлагам ви далеч по устойчивото на бури гол/гол на 2,05 в ЕФБЕТ.

Вечерната сесия има два привлекателни мача. Чехия – Германия са с два финала на европейско първенство, но сега разликата в класите е огромна. Швабите вървят към пълен сбор от точки в тези квалификации и при тази безжизнена конкуренция може и да успеят да го сторят по инерция. Но са и пропускливи, защото са наясно, че могат да вкарват колкото им трябва. 2 и над 3,5 гола за 2,80 в ЕФБЕТ ми се струва брилянтно попадение. Наличието на елемента алчност обаче ме кара да ви предложа и 2 и над 2,5 на 1,80 в ЕФБЕТ. Дания – Полша също предполага сигурен гол/гол на 1,85 в ЕФБЕТ.

И днес имаме мачове, където може да се стигне до разлика. Сан Марино – Северна Ирландия го виждам като 0-4 и предвид малкото опции избирам над 3,5 за 2,05 в ЕФБЕТ. Малта – Англия под 3,5 гола за 2,25 в ЕФБЕТ. 0-2 или 0-3 точен резултат. Норвегия – Азербейджан с най-масовото днес гол/гол на 2,60 в ЕФБЕТ. И затвърждаваме наученото с гол/гол и на Словакия – Словения за 2,35 в ЕФБЕТ.

Лека промяна в местообитанието на прелетните птици. Имаме започнало първенство по баскетбол на Стария континент и дебютирам с прогнози. Сърбия – Латвия над 155,5 точки за 2,15 в ЕФБЕТ.  И на обратния полюс Турция – Русия под 150, 5 за 1,90 в ЕФБЕТ.

Дъждът си отиде от Ню Йорк, за съжаление с него и Григор Димитров. Отново ни разби сърцата нашето златно момче. Но турнирът продължава в пълна сила и днес се пробвам с доста предвиждания. Италиански сблъсък Фабиано – Лоренци над 38,5 гейма за 2,05 в ЕФБЕТ. Андерсън – Чорич над 39,5 за 2,05 в ЕФБЕТ. Пуй – Кукушкин над 37,5 за 2,05 в ЕФБЕТ. Шаповалов – Едмънд над 39,5 на 2,05 в ЕФБЕТ и Миша Зверев – Иснър над 39,5 за 1,85 в ЕФБЕТ. В женската секция Рибарикова – Мугуруса под 19,5 за 1,80 в ЕФБЕТ.