ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

Финландия vs Исландия
Прогноза - Краен изход - 2
Коефициент - 2,00 
Сигурност - 7 от 10


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

Лоша и добра новина. Лошата е, че квалификациите потвърдиха ниския си рейтинг на познаване. Добрата е, че днес имам най-добрия си знак от началото на кампанията. Почти на 100 процента съм убеден в прогнозата.

А тя е Финландия – Исландия 2 на 2,00 в ЕФБЕТ. Ето това вече е сериозно предложение, което няма как да не се приеме. По много причини не смятам, че днес ще започне възраждането на финландския футбол. Гостите безспорно са по-добрия отбор, а трите точки са им жизнено важни, за да съхранят шансове за директно класиране на световното първенство в Русия. Убеден съм, че няма да гледаме голов спектакъл, по скоро минимално 0-1.

Долу-горе със същия профил е Грузия – Ирландия 2 на 1,80 в ЕФБЕТ, но във всяко отношение отстъпва като сигурност на първия избор. Ирландия също няма право на крачка назад, но домакините играят за кеф и имат периоди в мача, в които са способни на чудеса, подкрепяни и от публиката. Това може да ги докара поне до почетно попадение.

Преди два дни хиксът на Уругвай – Аржентина ми донесе успех, това ме кара да не съм уплашен като заек в люцерна и да рискувам на Уелс – Австрия Х на 3,30 в ЕФБЕТ. Мачът може да тръгне в някоя посока, но накрая ще завърши, както е започнал. Най-вероятно с 1-1.

Заслужава си да се потърси висока резултатност на Хърватска – Косово. Това, което съм избрал е Хърватска и над 4,5 за 1,90 в ЕФБЕТ. Привиждат ми се минимум 6 гола във вратата на косоварите, които явно още не са готови за големи подвизи.

Най-рискованата ми игра днес ще е на Украйна – Турция 1 на 2,25 в ЕФБЕТ. Украинците играят много мобилизирано за своята родина и смятам, че ще вземат този важен мач по минимален начин.

И към голямото дерби на вечерта. Мадрид, „Сантяго Бернабеу“, Испания – Италия. Разчитам да не останем разочаровани и да гледаме голям футбол. Гол/гол на 2,26 в ЕФБЕТ ме привлича неудържимо.

С футбола приключвам, всички останали многобройни зрелища ги съкращавам. Но имаме волейбол, баскетбол и тенис. Сърбия – Германия и Русия – Белгия са двата полуфинала на европейското в Полша. Фаворитите са ясни и по никакъв начин не мога да не се съглася, дори и поради фактът, че Сърбия и Русия бяха отборите победили нашите. Тук 1,36 по 1,25 прави не лошото 1,70 в ЕФБЕТ за всички, които обичат волейбола.

Вчера ударно започнах с баскетбола. Две от две, днес също давам толкова. Украйна – Италия под 141,5 за 1,80 в ЕФБЕТ. И Израел – Литва на минус 7,5 за балтийците на 1,95 в ЕФБЕТ.

Тенис, тенис, тенис. Става все по интересно на Флашинг Медоус. При мъжете Манарино – Тийм над 38,5 гейма за 2,10 в ЕФБЕТ. Смело за Дел Потро на 2,10 в ЕФБЕТ. Направо безразсъдно за Джумхур срещу Рубльов също на 2,10 в ЕФБЕТ. За който издържи до 02 часа сет за Фелисиано Лопес срещу Федерер за 1,70 в ЕФБЕТ.

При жените където винаги съм по успешен. Плишкова – Пенг три сета в мача за 3,00 в ЕФБЕТ. Същото на Шафаржова – Нара три сета на 2,65 в ЕФБЕТ. Лека промяна, но мачът пак ще е дълъг – Радванска – Вандевеге над 21,5 гейма за 1,90 в ЕФБЕТ. В три сета за 2,30 в ЕФБЕТ виждам и Остапенко – Касаткина. Тук е моментът да посоча фаворитката са за титлата. Това е Гарбине Мугуруса, която днес ще отнесе Петра Квитова за максимум час.