ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

Куфщайн vs Вьоргъл
Прогноза - 1 Хендикап
Коефициент - 2,36 
Сигурност - 6 от 10


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

Ако продължавам в същия дух рубриката ще е „Близо до целта“, защото правото мерене нещо не ми се удава. Силно разминаване в очакванията що се отнася до квалификациите. Но днес започва второто завъртане и поне имаме опита от първите мачове.

И хоп, голяма изненада. Основният избор за деня не е от квалификациите, а от другата сбирщина. Мач от регионалните дивизии на Австрия между Куфщайн и Вьоргъл. Според неопровержими факти, Ландеслигите могат успешно да се ползват за голове. Предложението днес е 1 хендикап на 2,35 в ЕФБЕТ. Алтернативата е двете полувремена с над 1,5 гола или над 3,5 в мача. Да не забравя немаловажната подробност, че мача започва в 17:00 часа.

При така изнесения напред първи ход, мачовете от квалификациите остават леко на заден план. Което не означава, че няма игра за тях. Много дълго мислих и стопирах силното си влечение към огромна победа на Холандия над България. Оранжевото отмъщение се отлага поне за мен. А и нали трябва да си обичаме родината!  Над 4,5 гола за 3,85 в ЕФБЕТ е красивия ми избор а за влизане в зеления сектор – 3,5 корнера за Холандия на 1,70 в ЕФБЕТ. Последното да се смята за основния ми избор за този мач.

Поуката от първите мачове е само една – тенденцията бие към ъндър и без гол. По това направление имам цели три двубоя. Беларус – Швеция под 2,5 гола на 1,70 в ЕФБЕТ. Фарьорите – Андора под  2,5 гола за 1,60 в ЕФБЕТ и Гърция – Белгия под 2,5 гола за 1,61 в ЕФБЕТ. Латвия – Швейцария долу горе същото, но във вариант 2 и под 3,5 гола за 1,70 в ЕФБЕТ. И подчертавам най-гениалното прозрение – Унгария – Португалия второ полувреме над 2,5 гола за 4,35 в ЕФБЕТ. Изстреляйте откос право в целта.

И днес съм на тенис вълна. Ама мощно на тенис вълна. Щаповалов – Кареню Буста над 38,5 за 1,95 в ЕФБЕТ. Канадския руснак ще има ново високо препятствие. Пуй – Шварцман, мач с много геймове и сетове. Изборът ми е над 19,5 за победителя Пуй на 1,80 в ЕФБЕТ. На сингъл една силно пристрастна прогноза за Миша Зверев срещу Сам Куери – 2 на 2,95 в ЕФБЕТ. И нововъведение – двойки. Тук имаме ясно изразена картина. Манарино/ Пуй – Ф. Лопес/ М.Лопес  2 на 1,40 в ЕФБЕТ, Качанов/Рубльов – Паеш/Раха 2 на 1,65 в ЕФБЕТ, Кабал/Л. Майер – Пералта/Себайос 2 на 1,85 в ЕФБЕТ и Мъри/Соареш – Даниел/Демолиниер чиста 1 за 1,35 в ЕФБЕТ. Не си мислете, че съм хвърлям ези и тура за двойките, фаворитите са много изявени, защото играят срещу събрани само за турнира. Това има значение.

Вече сте разбрали, че плувам в свои води в женската секция. Гьоргес – Стивънс 2 на 1,60 в ЕФБЕТ. Шарапова – Севастова над 10,5 гейма за латвийката на 1,86 в ЕФБЕТ. Любимата ни Маша винаги се вкарва в приключение, а днешната и противничка е възможно най-неприятната. И напомням пак за сигурната шампионка Мугуруса, която ще изяде днес Квитова. В двойките Бабош/ Хлавачкова 1 на 1,35, Макарова/Веснина – Родионова/Кичанюк 2-0 за 1,36 и Хозуми/Като – Хсиех/Николеску 0-2 за 1,35 в ЕФБЕТ.