ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

Алкоркон vs. Леонеса
Прогноза - под 2,5 гола
Коефициент - 1.55 
Сигурност - 7 от 10


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

Във въздуха се носи мирис на барут. Приближава уикендът и героите пак са на линия след безсмислените мачове с националните отбори. Но днес е четвъртък и трябва да открием малкото смислени варианти за добра игра.

Като футболен пейзаж направо жалка картина. Спасява ни само първенството на Финландия, което е с рейтинг за успеваемост в прогнозите минус 2. Но кой знае – днес може да е различно. Мачовете са от 18:30 ч, не се убиват да вкарват, напълно е възможно нулеви равенства на полувремето на Интер – Илвес и Рованиеми – Кеми. Като мач с голове се очертава само Дживискала – Лахти. Прогнозата ми там е гол/гол на 1,90 в ЕФБЕТ. Двойката на 1,57 е супер притеснителна. Интер – Илвес твърдо под 2,5 гола в мача за 1,78 в ЕФБЕТ. Над 2,5 гола на Рованиеми – Кеми за 1,88 в ЕФБЕТ.

Мач за купата на Дания между Виборг и Олборг. Избирам да предпочета исторически по-добре развиващия се клуб – в случая Олборг. Мачът е в сферата на Х2 за 1,45 в ЕФБЕТ. От двата знака бих предпочел Х.

И един мач от купата на Испания, където вчера имаше пълно опровержение на линията гол/гол. Алкоркон – Леонеса под 2,5 гола за 1,55 в ЕФБЕТ. Това ще е шансът на деня.

Днес много спорт. Леко оставих тениса на заден план и се спукаха от изненади. Федерер няма да спечели турнира за съжаление, но пък го победи не по-малък симпатяга – Дел Потро. Дано аржентинецът отнесе и Надал и спечели турнира. Заслужава го. В първия мъжки полуфинал гласувам с две ръце за Кареню Буста. От самото начало ми мирише на голяма изненада в турнира и кой знае дали Кареню Буста няма да я сътвори. Кевин Андерсън – Кареню Буста 2 на 3,20 в ЕФБЕТ е рисковия вариант, а над 40,5 гейма за 2,10 безрисковия. При жените първия полуфинал е Винъс Уилямс срещу Слоун Стивънс и тук изненада не виждам – 1 за 1,65 в ЕФБЕТ. Прекалено много  Слоун се възхищава на кака си!

На европейското по баскетбол. Белгия – Сърбия, мачът да остане под 14 точки разлика – + 13,5 точки за 1,85 в ЕФБЕТ. Сърбите имат навика да имитират трудно потегляне в турнирите и едва ли ще унищожат симпатичните белгийци. Унгария – Испания, ако се появи на живо линия от -30 я вземайте без замисъл. Мачът е 100 на 50 за Испания. И Латвия – Турция + 6,5 за 1,70 в ЕФБЕТ.

И един хандбален сблъсък от Германия, първа Бундеслига. Кил – Бургдорф +5,5 точки за 1,75 в ЕФБЕТ.