ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

 

Атлетик Билбао vs. Хирона
Прогноза - Краен изход - 1
Коефициент - 1.67 
Сигурност - 8 от 10


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

Влязох в сатурнова дупка и каръка ми идва малко в повече. За съжаление в живота има и паранормални причини за едно или друго. Но на всичко трябва да се гледа философски.

Отново в неделя фокусът е към най-прецизната подборка от възможности. А тя се оглавява от мач в Испания. Атлетик Билбао – Хирона, или Жирона както е на каталунски език. Дебютантите тръгнаха ударно, но на мачове у дома. Сега гостуват, а не случайно на „Сан Мамес“ му викат цитаделата. Билбао печели 4 от 5 мача, когато играе у дома, а много рядко се дъни срещу изпадащи отбори, какъвто е профилът на Жирона. Днес едва ли ще се случи нещо чрезвичайно – 1 на 1,67 в ЕФБЕТ е напълно в реда на нещата. Всъщност и трите мача днес в Примера бият в посока на 1, доста силно в тази насока отива Виляреал – Бетис, където имаме 1 за 1,90 в ЕФБЕТ. Чудесен момент за победа на жълтата подводница, Бетис са несъстоятелни.

В Германия също имаме мачове с профили на чисти единици. Първият Херта – Вердер обаче може да отиде и в друга посока, затова препоръката ми е да се търси над 2,5 гола за 1,95 в ЕФБЕТ. Шалке 04 – Щутгарт с лек риск за 1 на 1,70 в ЕФБЕТ.

Най-накрая нормален кръг в Италия. Отново сме в 16:00 часа с дербито Лацио – Милан и традиционно най-изчерпателната прогноза за такива случаи – гол/гол на 1,70 в ЕФБЕТ. Логично е да се потърси единица на Аталанта – Сасуоло за 1,70 в ЕФБЕТ, но моя централен избор от Калчото е Беневенто – Торино 2 на 1,80 в ЕФБЕТ.

Два мача от Премиършип. Изборът обаче идва само от „Либерти стейдиъм“. Суонзи – Нюкясъл, доста топки ще се спукат. Но имаме интересен сегмент. Суонзи от години са нетипичен за Англия отбор. Подават си много топката и рядко я вдигат нависоко. Но рядко бият корнери и това отваря една уникална възможност за днес. Нюкясъл да изпълни повече корнери за 3,30 в ЕФБЕТ. Шансовете се увеличават, ако Суонзи бие в мача.

И Франция с втория по сила избор за деня. Лион – Гингам 1 и над 2,5 гола в мача за 1,65 в ЕФБЕТ. Класически случай на дилема дали пък не е по-добре чисто над 2,5 гола за 1,60 в ЕФБЕТ. Мачът ще е динамичен и е напълно възможно да бъде преодоляна линията от над 10,5 корнера за 1,90 в ЕФБЕТ.

И стигаме до първата класическа златна възможност за този сезон. Имаме ги налице трите вечерни мача по едно и също време. От Италия, Франция и Испания. Но ще направя революционна промяна. Вместо гол/гол играта ни е на над 2,5 гола. Болоня – Наполи над 2,5 гола за 1,65 в ЕФБЕТ, Виляреал – Бетис над 2,5 гола за 2,10 и Марсилия – Рен над 2,5 гола за 1,80 в ЕФБЕТ. Облажваме се с коефициент от 6,20.