ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

 
Астана vs Селтик
Прогноза - 1 Равен няма залог
Коефициент - 2.15
Сигурност - 8 от 10


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

Днес и утре късаме финалната лента на без съмнение любимото си преживяване през това горещо лято. А това бяха квалификациите в ШЛ. Всеки се специализира в нещо, в последните два месеца имах силен афинитет към този турнир.
Но точно днес петте мача изискваха много сериозен анализ. Естествено основните знаци изпъкнаха още с първия досег, но както се казва нещата никога не са толкова прости, колкото привидно изглеждат. Затова и падна доста къртовски труд.
Астана – Селтик откриват сесията от 18,45, което е прекрасно, защото ми позволи да се концентрирам по обстойно с насоките към мача. 14 поредни пъти Астана не загуби в Европа на своя изкуствен газон, както казват руснаците. Струва ми се, че при 0-5 в първия мач няма как тази тенденция да се пречупи и днес. Астана ще победи или поне няма да загуби. Гамата по която свирим е ясна 1 на 3,05, 1 ДНБ на 2,15 в ЕФБЕТ и 1,55 за двойното 1Х. Всеки един от трите варианта е изкушаващ, но има и четвърти. Астана 3 или повече гола на 6,50 в ЕФБЕТ. Ето това може се окаже истински диамант. Все ми се струва, че петте гола в първия мача някак бяха малко в повече на фона на играта. Нищо чудно днес да се заформи едно 2-0 до 30- а минута.
В същата посока потегляме за Марибор- Апоел Беер Шева. Тук обаче стартирам от усещането си, а то е, че израелците винаги участват в голови драми като гости. И миналата година, и сега постигат резултати от сорта на 2-5, 3-2 и 1-3. Ексклузивната оферта днес е над 3,5 гола за 3,55 в ЕФБЕТ, а съвсем безразсъдните могат да опитат и над 4,5 за 7,00 в ЕФБЕТ. Да слезем на земята обаче, рутинната игра и тук е 1Х двоен шанс на 1,50 в ЕФБЕТ. Както и всички останали варианти без победа за Апоел, защото никак не ги бива навън.
Трети мач от този поток. Риека – Олимпиакос, тук вече съм без висока оферта. Най-доброто, което виждам във фиша е Олимпиакос да се класира за 1,40 в ЕФБЕТ. Това като че ли е максимума на сигурността. Оттам нататък следват вариации, от които избирам гол/гол на 2,00 в ЕФБЕТ.
В досегашните три мача фокусът бе около крайния изход. В двата качествени двубоя за вечерта обаче се насочвам изцяло към линиите. Ница- Наполи, абсолютно нелогично първия мач остана под 2,5 гола, но тогава се измъкнах сух с гениалното прозрение за корнерите на Наполи. Днес обаче голове ще има и то в двете врати. Класически гол/гол на 1,67 в ЕФБЕТ. Оттам нататък могат да се опитат всякакви варианти с над 2,5 гола. И Севиля – Басакшехир също попада в головите линии. В този случай обаче за по-сигурно взимам над 2,5 гола за 1,60 в ЕФБЕТ. Намирам освен всичко друго този мач и за сигурна единица на 1,43 в ЕФБЕТ.
Довечера има и дълга листа с очакващи в турнира за купата на лигата на Англия. На всички, които искат да попаднат в гората на чудовищата пожелавам успех. Дано съдбата ги закриля. Не съм свършил – от турнира на ШЛ на Азия Персеполис – Ал Ахли под 1,5 гола за 2,80 в ЕФБЕТ и понеже си заслужава 0-0 точен. През целия ден се играят мачове за женската ШЛ на Европа. Налитайте на дебели коефициенти с много голове. Ще има резултати от 10-0 и нагоре. Профитата ги знаят тези работи.