ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

 
Уотфорд vs Брайтън
Прогноза - Уотфорд да спечели  
Коефициент - 2,10
Сигурност - 7 от 10


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

Един от онези дни, в които мога да кажа не съм виновен. Подведен съм! Направих солидна подборка на световното обществено мнение и съставих съботната футболна прогноза.

Макар и да нарушавам един милион принципа знака на деня идва от Премиършип. Уотфорд ще победи Брайтън е мнението на голяма част от свободния свят. Тук 2,10 за 1 в ЕФБЕТ е достатъчна примамка. Какви са основанията за толкова висока степен на сигурност. Брайтън изглежда напълно комично като облечен с дрехи секънд хенд. Сблъсъкът с реалностите за тях е много жесток. Уотфорд пък и през този сезон представлява някаква интернационална сбирщина, ръководена от много добър треньор. Но вече са напълно приспособени към живота в най-великата лига и знаят как да спечелят 40 точки докрая на сезона. Три от тях ще са днес.

Втората единица, която вече си е изцяло моя е на Цволе – Твенте в Холандия. Гостите много сериозно тръгнаха по нанадолнището и тази година могат дори да потънат до последните три места. Явно има някакви проблеми в управлението. Обратно Цволе са много стабилни у дома и сравнително лесно приемам 1 за 2,00 в ЕФБЕТ.

С това се изчерпвам индивидуалните награди за днес. Звучи банално, но имам златен съботен тризъбец. Състои се от три мача на гол/гол. Леверкузен – Хофенхайм гол/гол на 1,55, Рома – Интер гол/гол на 1,55 и забележете познат участник – Цволе – Твенте гол/ гол на 1,60 в ЕФБЕТ. В едно изречение – сондажа показа, че и на трите мача имаме сериозни основание да открием златни залежи. Около 4,00 е сборната сума.

Стигам и до голяма новост в днешния ден. Рутината е нещото, което превръща забавлението в работа, следователно скука. Докараме ли я дотам, значи сериозно сме се провалили. Ето я и моята новост, плод на поредна безсънна нощ. Влизам в ролята на средновековен алхимик, който иска да превърне най-обикновен кварцов камък в диамант. По същество – Нант да не допусне гол – Не за 1,20 в ЕФБЕТ,  Леверкузен да не допусне гол – Не за 1,35 в ЕФБЕТ, Интер да не допусне гол – Не на 1,20 в ЕФБЕТ, Нюкасъл да не допусне гол Не на 1,35 в ЕФБЕТ, Лас Палмас да не допусне гол Не на 1,25 и Рио Аве да не допусне гол Не на 1,15. Това означава, че залагаме в една колонка Лион, Рома, Хофенхайм, Бенфика, Уест Хем и Атлетико Мадрид да вкарат задължително гол в днешните си мачове. Сборът е около 4,00 и смятам тази вероятност за много перспективна.