ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

ОАЕ vs. Саудитска Арабия
Прогноза - 2
Коефициент - 1,70
Сигурност - 9 от 10


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

 

На това му се вика голямото пренастройване. Започва седмицата на националните отбори и картината ще е коренно различна. Но възможности има, стига да ги търсиш. А ако ги няма, налице е откритото на Щатите.

Излъчвам много сериозен знак на деня – ОАЕ – Саудитска Арабия 2 на 1,70 в ЕФБЕТ. Не виждам никакви пукнатини в тази железобетонна прогноза. До края на груповата фаза в азиатските квалификации останаха само два мача и общо взето картината е напълно ясна. Саудитска Арабия има шансове да се добере до една от двете директни квоти, а за целта трябва да вземе задължителни три точки днес. ОАЕ теоретично имат не повече от половин процент шанс да стигнат до третото място, но едва ли го мислят сериозно. Загубиха у дома от другите два сериозни претендента Япония и Австралия. Днес е редно да дадат същия бонус и на Саудитска Арабия, което е повече от сигурно.

Приключвам бързо футбола за днес с мач от Германия между някогашните супер сили Юрдинген и Рот Вайс Есен. Добрите времена и за двата отбора са в далечното минало, а сега мачовете са на ниво регионална лига. Много голове днес, над 2,5 за 1,85 в ЕФБЕТ и естествено гол/гол на живо. Може да се получи още през първата част.

Добре дошъл US Open. По принцип стартирам с прогнозите след 3- и кръг, но сега трябва да започна от началото. Няколко мача от днешната сесия. При мъжете юношата Де Минаур да вземе по-малко от 9 гейма на Доминик Тийм или под 28,5 за 1,90 в ЕФБЕТ. Същата прогноза на Шафранек – Димитров под 28,5 гейма за 1,75 в ЕФБЕТ. И една изненада – Цонга – Шаповалов 2 на 3,15 в ЕФБЕТ. Много перспективна опция. При жените сериозни шансове за сензация на Остапенко – Арабурена 2 на 4,20 в ЕФБЕТ. Забелязва се рязък спад при Елена след поднесената сензация в Париж. В същата проекция се насочвам за Никулеску – Младенович 1 на 2,50 в ЕФБЕТ. И най-сигурният ми тенис знак Дениса Алертова – Ребека Питърсън 2 на 1,80 в ЕФБЕТ.