13.11.2018 – Йорк и Честър ще се забавляват | Прогнози efbet.com - Сигурни Прогнози с ТОП Коефициенти Прогнози efbet.com - Сигурни Прогнози с ТОП Коефициенти

ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

Йорк Сити vs. Честър
Прогноза - над 2,5 гола
Коефициент - 1,75
Единици сигурност - 6 от 10

Обща статистика:

Процент на успеваемост: 53.76%
Заложени единици: 1969
Спечелени единици: 1892
YIELD: -3.92%

* Yield - показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)

** статистиката се води от 1 февруари 2018г.


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

Рязко застудяване! Това ни очаква в навън към края на седмицата, а в играта още от днес. С лупа да търсиш няма да намериш. Днес това е правилото. Както обаче се знае добре, на мен ми дай точно такива дни. „Концентрация и мотивация!“, както е казал треньорът, който остана още една година в Казахстан.

Топ прогноза от Англия, Конференция Север. Йорк – Честър над 2,5 гола за 1,75 в ЕФБЕТ. За такива мачове препоръчвам на живо да се изчакат десетина минути и да се вземе коефициента на още по-висока ставка. Цялата документация по мача се изчерпва с тенденцията двата тима да се утрепват от голове в последно време. Йорк и Честър се намират в дълги серии от оувъри. Иначе може би се учудвате както правят две такива имена в шестото ниво на Англия, но такива са реалностите. Сега първо трябва да се върнат в петото и чак тогава в нормалното за тях четвърто или Лига 2. Нещо не вървят много убедително за да ги смятаме за фаворити. Уелсците се движат по-добре към целта, докато Йорк може и да се бори пак за спасяване от отпадане. Головете обаче изглеждат напълно сигурни.

Днес футболът го карат по азбучен ред, а където трябва и по начални часове. Алжир е първенство на което традиционно ми се спира погледът. И основната насока е търсене на хикс. От два мача един излиза. Кабилие – Хюсеин Дей 3,35 за Х в ЕФБЕТ. И късния мач МС Алжер – Бен Аблес с прогноза първо Х, крайна победа за домакините на 4,25.

Вечерта от 23:30 ч. в бразилската серия Б Фигуйрензе – Пайсанду 2 на 2,35 в ЕФБЕТ. И тук няма сензация, коефициентът е обусловен от нуждите на съперниците. Фигейрензе приключи с амбициите, а Пайсунде гони спасение. В Бразилия е честа практика точките да се подаряват. Имахме вече такъв случай с Гремио – Ресифе, прихванат от моя милост.

Стигам до ОАЕ, където имам навика да се застоявам често. Днес мачове от групова фаза за купата. Най-лесната работа е оувъри и гол/гол. За мен обаче са важни най-добрите възможности. В 14:45 ч. Диба – Ал Ахли 2 на 1,60 в ЕФБЕТ – непробиваема крепост. Бих го фраснал и на първо/краен 2. По същото време Дарфа – Шарджа и тук противно на всякаква здрава логика – Гол/гол – Не за 2,45 в ЕФБЕТ. И късният мач между Бани Яс и Вахда над 3,5 гола за 2,05 в ЕФБЕТ.

Толкова футбол, но както казва Бъгс Бъни – това не е всичко. Отдава ми се отлична възможност да се изкажа и за тенис, където никак не съм лош. Започвам в Лондон, но съм оставил най-доброто за накрая от Бангалор. Федерер – Тийм се срещат в мач за оставане в турнира, защото загубиха първите си двубои. Естествено, че предпочитам великия швейцарец, най-малкото защото финала между него и Ноле е задължителен в Лондон. Федерер – Тийм 2-0 за 1,75 в ЕФБЕТ. Андерсън – Нишикори над 23,5 гейма за 1,90 в ЕФБЕТ, което означава, че мачът ще се реши в три сега. Нишикори започна нахакано след като зае мястото на отказалия се Дел Потро. Но днес може да си намери майстора в лицето на Андерсън. Да не се забравя, че Нишикори може да си позволи да загуби, защото ще играе с немотивирания Тием в последния си трети мач. И при двойките –  Кабал/Фарах – Мъри/Соареш 2 на 2,40 в ЕФБЕТ. Топ тенис прогнозата обаче е от Бангалор. Елиас Имер от Швеция срещу Даниел Масур от Германия 1 на 1,70 в ЕФБЕТ. Шведът е от етиопски произход и е кадър на големия Робин Сьодирлинг. Сега гравитира около стотното място и го подготвят за пробив през следващия сезон.