14.11.2018 – Вашку няма да загуби | Прогнози efbet.com - Сигурни Прогнози с ТОП Коефициенти Прогнози efbet.com - Сигурни Прогнози с ТОП Коефициенти

ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

Вашку да Гама vs. Атлетико Паранензе
Прогноза - 1 равен няма залог
Коефициент - 1,90
Единици сигурност - 8 от 10

Обща статистика:

Процент на успеваемост: 53.57%
Заложени единици: 1975
Спечелени единици: 1892
YIELD: -4.22%

* Yield - показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)

** статистиката се води от 1 февруари 2018г.


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

„Този днес ще види голям зор да намери прогнози“ сте си помислили като сте видели дневната програма. Е, намерих! И то доста обещаващи!

Топ прогноза Вашку – Атлетико Паранензе 1 равен няма залог за 1,90 в ЕФБЕТ. Тази нощ получихме поредното потвърждение, че уговорените мачове са непобедимо зло. Предположих естествено в прогнозите си вчера, че Фигурейнзе образно ще полегне на Пайсанду. Но случилото се бе просто класика. 2-0 до 16-а минута и драматичен обрат до 2-3 в следващите 75, а като по учебник победният гол за гостите падна в добавеното време. Едно време, когато Литекс ставаше шампион с победен гол срещу Металург Перник в 93-та минута, основния аргумент на треньора Херо бе „ще чакаме ли до последно да вкараме гол?“. Ами явно се чака, ако съдим по сценария. По-важното обаче е друго – реакцията на букмейкъра. При 2-0 двойката не отхвръкна до 20-30, а я държеше на 6,00. Както се казва и те не ядат доматите с коловете. Днес също може да има драми в Рио и ако гостите от Паранензе поведат, хич не му мислете. Обратът е нарисуван. Вашку отново се бори да не изпадне, участ, която изпита в последните години. Паранензе са най-силният домакин в лигата и най-слабият гост. Целта им е попадане в квалификации на Копа Либертадорес и с още две домакински победи ще я изпълнят. Днес точките са жизнено важни за Вашку. Използвам възможността на равен няма залог, за да направя риска минимален.

Уж няма много футбол днес, а пък имам цели три жокера в ръкава. В Германия лига Мителрейн, която ще откриете в графата аматьори – Фрейделховен – Вегберг Беек 2 на 2,05 в ЕФБЕТ. Гостите са водачи в лигата с почти абсолютен актив от точки. На такива доминанти може да се разчита. В Англия, южната национална лига Глоучестър – Уокинг 2 на 1,70 в ЕФБЕТ, като коефициентът рязко пада в последните часове. И тук причината може да се открие в подчертаното предимство на гостите в мача. И още нещо от Англия, но от дивизията Ийстмиан. Лидърхед – Кингстониън Х2 двоен шанс на 1,70 в ЕФБЕТ. Това ми беше алтернативата за топ избор. Гостите са непобедими, когато играят навън. И един мач от Италия, който ще го откриете много трудно Серия Д, група Джи – Трастеверте срещу Албалонга 1 на 1,80 в ЕФБЕТ.

Поглед и към турнира на осемте най-добри в тенис сезона. Вчера бях 50% по БДЖ. Днес ще играя само сингълите. Джокович – Саша Зверев под 21,5 гейма в мача на 1,90 в ЕФБЕТ. Специалистите предполагат бърз развой на мача предвид респекта на Зверев от сърбина. И Чилич – Иснър над 24,5 гейма в мача заради желанието на американеца да остави някакво добро впечатление в Лондон. Трябва да се има предвид, че всичките си успехи Иснър е постигнал на кортовете в Щатите. Като прелети океана, става неузнаваем. Което означава победа на Чилич в мача.