17.05.2019 – Федерер ще победи Циципас в Рим | Прогнози efbet.com - Сигурни Прогнози с ТОП Коефициенти Прогнози efbet.com - Сигурни Прогнози с ТОП Коефициенти

ТОП ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ

Роджър Федерер vs Стефанос Циципас

Прогноза - Победа за Федерер 
Коефициент - 2.29 
Единици сигурност - 7 от 10

Обща статистика:

Процент на успеваемост: 43,22%
Заложени единици: 843
Спечелени единици: 647
YIELD: -23.24%

* Yield - показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)

** статистиката се води от 11 януари 2019г.


ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

 
Здравейте! Днешната ми топ прогноза е за мача от ¼-финалите на силния „Мастърс” турнир в Рим между Роджър Федерер и Стефанос Циципас. Гръцкият състезател играе много силно на клей и е фаворит в този двубой, а Маестрото е ясно, че се състезава за първи път от три години насам на червени кортове. Все пак обаче това е Федерер, така че коефициент от 2.29 в efbet за негов успех на практика ни задължава да го потърсим. Двамата имат три мача помежду си до момента и ветеранът води с 2:1 победи в тях, а днес според мен като нищо също може да стигне до успеха.   Второто ми предложение за деня е друг ¼--финал от Вечния град – между Фернандо Вердаско и Рафаел Надал. Първият се представя много силно в италианската столица, а пък за Рафа е излишно да говорим. Той все пак е Краля на клея, макар че през този сезон не се намира в най-добрата си форма на любимата си настилка. Тук ще дам прогноза брой геймове в мача – над 18.5 гейма, на коефициент от 2.20 в efbet, не се колебайте и залагайте смело. Насочваме се към сблъсъка между Новак Джокович и Хуан Мартин Дел Потро. И тук ще се спрем на брой геймове, като моята прогноза е за над 20.5 гейма в мача. Дел По ще се противопостави на фаворита, в случая Джокера. И според мен има предпоставка да има доста геймове в този мач. Коефициентът е 1.90 в efbet и си струва.   Насочваме се към женския турнир в Рим, където също има доста интересни мачове. Виктория Азаренка се изправя срещу Каролина Плишкова, а моето очакване е да се получи един доста оспорван сблъсък. Тук обаче ще потърсим брой сетове в мача – 3, а коефициентът е 2.35 в efbet. И двете са изключително опитни, като силите между тях на практика са изравнени. Кристина Младенович, която се намира във все по-добра форма напоследък, се изправя срещу Мария Сакари пак в мач от ¼-финалите на турнира. Залагайте смело на Кики, а коефициентът е 1.90 в efbet. Тя работи с бившия треньор на Наоми Осака и откакто двамата започнаха съвместна работа формата на френската тенисистка значително се подобри.
Здравейте! Днешната ми топ прогноза е за мача от ¼-финалите на силния „Мастърс” турнир в Рим между Роджър Федерер и Стефанос Циципас. Гръцкият състезател играе много силно на клей и е фаворит в този двубой, а Маестрото е ясно, че се състезава за първи път от три години насам на червени кортове. Все пак обаче това е Федерер, така че коефициент от 2.29 в efbet за негов успех на практика ни задължава да го потърсим. Двамата имат три мача помежду си до момента и ветеранът води с 2:1 победи в тях, а днес според мен като нищо също може да стигне до успеха. Второто ми предложение за деня е друг ¼--финал от Вечния град – между Фернандо Вердаско и Рафаел Надал. Първият се представя много силно в италианската столица, а пък за Рафа е излишно да говорим. Той все пак е Краля на клея, макар че през този сезон не се намира в най-добрата си форма на любимата си настилка. Тук ще дам прогноза брой геймове в мача – над 18.5 гейма, на коефициент от 2.20 в efbet, не се колебайте и залагайте смело. Насочваме се към сблъсъка между Новак Джокович и Хуан Мартин Дел Потро. И тук ще се спрем на брой геймове, като моята прогноза е за над 20.5 гейма в мача. Дел По ще се противопостави на фаворита, в случая Джокера. И според мен има предпоставка да има доста геймове в този мач. Коефициентът е 1.90 в efbet и си струва. Насочваме се към женския турнир в Рим, където също има доста интересни мачове. Виктория Азаренка се изправя срещу Каролина Плишкова, а моето очакване е да се получи един доста оспорван сблъсък. Тук обаче ще потърсим брой сетове в мача – 3, а коефициентът е 2.35 в efbet. И двете са изключително опитни, като силите между тях на практика са изравнени. Кристина Младенович, която се намира във все по-добра форма напоследък, се изправя срещу Мария Сакари пак в мач от ¼-финалите на турнира. Залагайте смело на Кики, а коефициентът е 1.90 в efbet. Тя работи с бившия треньор на Наоми Осака и откакто двамата започнаха съвместна работа формата на френската тенисистка значително се подобри.