Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 100,00%
Заложени единици: 66
Спечелени единици: 111
YIELD: 68.71%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,36%
Заложени единици: 5621
Спечелени единици: 5244
YIELD: -6.72%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Вече започвам да се обърквам, защото дори да искам, няма как да сбъркам. От една страна се наслаждавам на уникалната си серия, от друга ми става все по-напрегнато. Но и тази цена трябва да се плати. Иначе отново имаме прекрасен уикенд с достатъчно дълга листа. Времената на лишения са далеч назад.

В центъра на вниманието днес ще е Бундеслигата. Целя се високо и ще се опитам да направя 5 от 5. Но първата задача е да извървя успешно 15-ата стъпка. Точно преди 2 седмици започна невероятната ми серия от познати топ прогнози. Началото поставих с успех в първия ден на Бундеслигата. Днешната топ прогноза е Волфсбург – Айнтрахт над 2,5 гола за 1,70 в efbet. Този знак го излъчвам като най-сигурен. Също така силно изпъква единицата, но нямам пълно доверие към „вълците“. Доверявам се обаче на силната им форма, както и на безметежното отношение на Айнтрахт към головете в тяхната врата. Ще ви кажа и основната причина да съм толкова сигурен, че ще има повече 3 гола. Волфсбург са убийствено ефикасни при статични положения. Всяко тяхно центриране е потенциално попадение.

Ще атакувам за победа и останалите четири двубоя. Херта – Аусгбург 1 на 1,92 в efbet. „Старата берлинска дама“ се намира в отлична форма и би трябвало с лекота да стигне до победата. Имам обаче и известни съмнения, че точно в такива мачове се случва неочакваното. Но резона е домакински успех и много вероятен нов оувър за берлинчани. На Майнц – Хофенхайм му прилепва идеално гол/гол и над 2,5 за 1,70 в efbet. Гостите изглеждат предпочтително за крайни победители. Шалке – Вердер е най-труден за прогнозиране, но ще заложа на борбеността на бременските музиканти. Пандемията се е отразила много зле на „кралско-сините“. Неузнаваеми са. Прогноза Х2 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet.

 От 19:30 часа Байерн приема Дюселдорф и този сблъсък е многообещаващ откъм голове. Най-доброто, което мога да предложа от менюто е гостите да вкарат гол за 2,10 в efbet. Но си заслужава напълно и атаката на над 4,5 гола за 2,20 в efbet.

Във Втора Бундеслига имаме 4 мача. Там също формата ми се подобрява. Вчера познах висок хикс. Изглежда вече, че нищо не може да спре Арминия по пътя към славното завръщане. Холщайн Кийл – Арминия Билефелд Х2 с под 3,5 гола за 1,95 в efbet. Карлсруе – Санкт Паули Х на 3,35 в efbet. И то голов хикс. Това е най-вероятната развръзка на този мач. На принципа един от двата ще стане, Х и на Нюрнберг – Бохум за 3,50 в efbet. И Зандхаузен – Хановер също Х на 3,35 в efbet. Трите хикса задължително да се опитат на комбинация 2 от 3.

Нещата се променят и Беларус минава на заден план. Леко започвам да се отегчавам. Днес прогноза само за дербито Динамо Минск – Шахтьор Солигорск. И тя ще е 2 на 2,35 в efbet. Гостите изглеждат далеч по-добре на този етап. Те се очертават като основен конкурент на БАТЕ за титлата. 

Преминавам към бърз преглед на печата. Една дузина първенства се завърнаха, но е рано за тенденции и прекомерна сигурност. В Чехия Сигма – Прибрам 1 на 1,60 в efbet. Задължително трябва да се търси и победа с хендикап на 2,55 в efbet. В Унгария Пакши – Фехервар 2 на 1,90 в efbet. Това са ми двете най-силни остриета в днешната програма. И за събуждане в неделя с усмивка Ередиано – Сантос 1 с хендикап за 1,85 в efbet.