Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80,00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 90
YIELD: 31.84%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,36%
Заложени единици: 5649
Спечелени единици: 5267
YIELD: -6.76%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Не мога още да се нарадвам на богатата футболна програма. Като малко дете отварям листа с мачовете и ми се ще да дам прогноза на всички.

Смятам отново да натисна педала след вчерашния по-лежерен ден. Макар и генерално да не познах топ прогнозата, смятам насоката на разсъждение за правилна. Мачът стана ъндър както предвидих, но не 0-1, а 1-0. Рискът беше оправдан. Но Дания както си знаем е отрова. Същото се отнася и за Австрия. Днес се връщам на най-бързия коловоз – експреса „Слънчев бряг“ от София за Варна. Високоскоростният влак. Вердер- Айнтрахт над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Никакви индикации за сериозен риск по отношение на многото голове. Спокойствието идва главно от гостите, които са сериозни вкарвачи. Домакините пък са във форма и също са способни да намерят път към мрежата на доста пропускливия Кевин Трап. Заплахата е видна – в последните три мача на Вердер бяха вкарани само 2 гола общо. Но преди това имаше загуба с 1-4 от Леверкузен. Днешният мач ще е копие на дебютния след подновяването на сезона.

Втора Бундеслига също предлага зрелище тази вечер- Хановер срещу Динамо Дрезден. Ясно е, че правата единица ще ни създаде проблеми, а и коефициентът не си заслужава за риска, който поемаме. Прогноза 1Х с над 2,5 гола за 2,15 в efbet. Щеше съвсем да уцеля ако можеше да се комбинира двойния шанс с опцията 2-3 гола в мача. 

Днес първенство във фокус е Фортуна лига. В Чехия нещата лъкатушат. От спектакли с много голове до такива без. Ако не знаете – важи правилото с 300 човека публика на мач. Което създава някаква футболна атмосфера. Голмайсторите имат пред който да се радват. Баник Острава – Виктория Пилзен 2 на 1,90 в efbet. Гостите се върнаха стремглаво и са явни фаворити в двубоя. Ческо Будейовице – Сигма над 2,5 гола за 2,00 в efbet. Мач в който головете изглеждат задължителни. Опава – Бохемианс 2 на 2,40 в efbet. Гостите се върнаха в първенството с огромна амбиция.  Твърдо 1 на 1,80 в efbet на Словачко – Карвина. Този мач е 9 от 10. Произходът му го лиши от правото на заглавие. И напълно ясна картина на Спарта Прага – Теплице, домакините ще покрият хендикапа – 1 от 0-1 за 1,60 в efbet. Но силно ме влече и към 1 с гол/гол за 3,30 в efbet.

Вчера Австрия се върна с долната част от класирането, днес на ред са претендентите за титлата и Европа. Може ли ЛАСК да пребие отново Хартберг, както го направи на 1 март с 5-1. Тогава и петте гола домакините вкараха след почивката. Прогноза – второ полувреме над 2,5 гола за 2,90 в efbet. Щурм – Волфсбергер 2 на 2,35 в efbet. И в дербито Залцбург – Рапид с иновативно мислене – 1Х двоен шанс с под 3,5 гола за 2,20 в efbet.

И трябва да приветстваме поредното голямо завръщане. Този път на футбола в Португалия. Дебютират Портимонензе – Жил Висенте и спектакъла няма как да се състои – под 2,5 гола за 1,65 в efbet. Развръзката силно бие в двете нули. По-късно обаче имаме нещо съвсем различно. Фамаликао – Порто с гол/гол за 1,90 в efbet. Не бих поел прекомерен риск с победа за гостите, по-скоро това е от мачовете в които може да се играе далечния знак. 

Интересни мачове в Израел. Двубой с пряко отношение за титлата между Макаби Тел Авив и Макаби Хайфа. Последният път като играха направиха зрелище с 3-4. Единицата е привлекателна на 1,90 в efbet. Това с головете изглежда леко съмнително. Хадера- Секция Нес Циона 1 на 2,05 в efbet. Ще дръзна да посоча и резултат – 1:0. Много мачове остават зад борда, но тук удрям спирачката.