Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 30,00%
Заложени единици: 40
Спечелени единици: 11
YIELD: -72,00%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,32%
Заложени единици: 5482
Спечелени единици: 5048
YIELD: -7,91%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Три дни – толкова останаха до рестарта. Но вече оживлението е на лице. Дълга листа от приятелски мачове и вече усещането за футболен живот се завръща.

Но днес отново ме изважда първенството на Тюркменистан. И тези пичове заслужават да не ги забравям оттук-нататък. Дори когато потегли кервана, отвреме-навреме ще се сещам с умиление за техния безценен принос. А и ми допадат, сравнително лесни са за разгадаване. Днес три мача и интересното е, че на различните места срещнах различни начални часове. За топ прогноза съм се спрял на Ашхабад – Шагадам под 2,5 гола за 1,55 в efbet. Причината е само една – гостите са силна отрова и никога не вдигат летвата от над 2,5 гола. На техните 7 мача досега са вкарани само 8 попадения. Четири път са отбелязали те и също толкова пъти противника. Общо взето няма значение дали играят срещу силен, слаб или средняк. Ако искате нещо повече – гол/гол – Не и под 2,5 гола за 1,85 в efbet, но варианта хикс не е изключен, а той може да е при резултат 1-1.

Мерв – Алтън Асър изглежда предначертан, но нещо ме гложди отвътре. При подобни обстоятелства се случи голяма сензация преди няколко дни. Налице е типично поведение на местен хегемон. Първенството е все още в първата си четвъртина и грешките не са фатални. Но пък и два пъти поред да направят гаф ми се вижда трудно за постигане. Все пак 1 на 13,00 в efbet трябва да се опита с малко. Основната игра е 2 с гол/гол за 2,90 в efbet. Подобен е коефициентът за 2 с над 3,5 гола, но предричам, че и домакините ще отбележат веднъж.

И третия мач от кръга е между Небитчи и Ахал. Тук ми е най-интересно. Небитчи спечели срещу Алтън Асър и това е сериозен повод да се търси 1 на 11,50 в efbet. Ахал са лидери в класирането. Единствената им загуба е от шампиона, а в другите мачове не допуснаха да им отбележат попадение. Затова резона е 2 с под 3,5 гола за 2,10 в efbet.

Два приятелски мача се появиха отрано, а в следобеда могат да станат 5-6. Ференцварош играе срещу Загаегерсег в подготовка за началото на унгарското първенство, което ще се завърне обаче с мачове за купата следващата събота. Доверявам се на традицията – гол/гол за 1,65 в efbet. Интересен мач и в Сърбия между Земун и Чукарички. Там първенството стартира на 30 май. В днешната контрола головите линии са надценени. Според мен няма да паднат повече от 3 попадения – прогнозирам под 3,5 гола за 1,90 в efbet.

И както добре се знае цялата седмица е дартс. Вчера отново съм доволен от постижението си. Конан Уайтхед се провали според моите предвиждания. Днес нивото е много по-високо. В играта се завръща Стив Бийтън – Бронзовия Адонис. Все още има хляб в него, но годинките си казват своето. При първото си участие в Пи Ди Си Хоум се провали с гръм и трясък. Сега отново не очаквам от него чудеса. Бийтън – Уейтс 2 на 1,90 в efbet. Очаквам мач в пълен формат от 9 лега между Рос Смит и Мюленкамп, но избирам 2 на 1,65 в efbet. Като победител в четворката може да изскочи Уейтс, но нито един от участниците днес няма да спечели три победи. При дневните икони излъчвам абсолютен аутсайдер в лицето на Хъксвил, а играчът, който ще доминира е Джъстин Смит.