Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70,00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 38
YIELD: -44,41%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,48%
Заложени единици: 5180
Спечелени единици: 4796
YIELD: -7,41%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Най-доброто доказателство, че животът продължава е играта. Днес имаме цели 6 страници с мачове и коефициенти. А най-приятната изненада дойде от Никарагуа. Не един, а цели два кръга. При големите и при младежите. 

И отново акцентът е върху приятелските мачове, които са доста, но за съжаление най-ранните два, не мога да ги анализирам. Пиша за съжаление, защото там се случват интересни неща откъм много голове. Но като насока го имайте предвид, когато пред очите ви попадне руски мач. Топ прогноза, Оскархамн – Алмебода гол/гол за 1,60 в efbet. Натрупах доста опит с подобни приятелски мачове и лошото е, че линията от над 3,5 гола е критична. Стигат до 2-1 или 1-2 и спират. Вчера стана точно така – 1-2 в 52-ра минута и мачът замря. Затова новата базисна прогноза е гол/гол, защото в 99 процента от случаите съперниците вкарват гол, често първи започват аутсайдерите в мача. 

И обратно по часовниковата стрелка. Първият мач, който ми попада в полезрението е Одинцово – Торпедо Живоринки първо полувреме над 2,5 гола за 2,05 в efbet. Залогът е на азиатска линия, но е същото като обикновено над 2,5 гола. В този мач се очакват хокеен резултат, нещо от сорта на 3-3, 4-3 и нагоре. Заслужава си риска, определено. 

И вече към 20:00 часа, когато започва порция шведски футбол. На най-високо футболно равнище е Ландскрона – Торнс и тук желязната прогноза е гол/гол на 1,55 в efbet. На живо се появяват много възможности, аз нямам този избор, когато пиша рубриката. Поради тази причина съм ограничен и на Сантсбро – Ингелстадс пак с гол/гол за 1,25 в efbet. Но на живо го хванете за ушите и скочете на над 1,5 гола първо полувреме. Абсолютно същата история на Скегрие – Упакра с гол/гол на 1,20 в efbet. Иначе давам база като започне мача, атака на головете на живо.

И голямата изненада като поява днес. Във фиша имаме отбор от Алсвенскан – Калмар. Това леко ме обнадеждава, че шведското първенство може да започне по-рано от предвиденото. Калмар – Йоншопинг гол/гол на 1,55 в efbet. Тук за головете съм леко песимист, но точен резултат 2-1 ми се вижда напълно резонен. Имаме интересна подробност, че двубоя се „преиграва“ утре от 18:00 часа. Два мача за два дни ще изиграят съперниците. 

Давам ценната информация, че ще се появят в програмата поне още 3 приятелски мача от Швеция и насоката е пак гол/гол и над 2,5.

И към кръга в Никарагуа с цели пет мача. Някои до полунощ, други след. Никарагуа доста напредна във футболно отношение покрай тази ситуация в света. Първо минавам през младежките двубои, където предлагането е на голове. Гледам, че линията от над 2,5 варира около 1,60. Комбинация 3,4 и 5 от 5 е разкош за случая. Но във фокус са големите. Сигурен съм, че още в късния следобед ще се появят по 50-60 опции, но аз бях ограничен в избора си, когато пишех рубриката. От 23:00 часа Чинандега – Манагуа под 2,5 гола за 1,90 в efbet с алтернатива победа за гостите на 2,00 в efbet. Естествено ако имах избор щях да търся Х2 с под 2,5 гола, но това го оставам на вас. Окотал – Реал Естели под 2,5 гола за 1,65 в efbet. Тук гостите са фаворити, но по интересна е играта на 1Х двоен шанс. Нищо по-различно на Сабанас – Дирианген под 2,5 гола за 1,75 в efbet. И тук виждам логичното 0-1 краен резултат. 

През нощта мачовете са далеч по-равностойни, а може и по-резултатни. Ювентус – Ферети ще го потърся на над 2,5 гола за 2,05 в efbet. По-точната игра е 2-3 гола в мача, но коефициента е само 1,50. Този мач може да завърши наравно. Реал Мадрис – Жалапа под 2,5 гола за 1,70 в efbet също с насока към равенство.

Имаме солидна спортна програма. Акцентирам пак върху турнира по шахмат. Вчера се получиха интересни развръзки. Потвърждавам 1 на 2,85 в efbet на Каруана – Хао Ван. Фаворитът трябва да тръгне мощно напред, защото изоставането му стана застрашително. И най-доброто може би за целия ден – Лен Дирен срещу Алексеенко 1 на 2,00 в efbet. Самият коефициент говори достатъчно колко солидна е прогнозата. Нашият приятел Саша Гришчук ще направи седми хикс с Гири – Х на 1,30 в efbet.