Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80,00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици: 95
YIELD: 37.03%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,88%
Заложени единици: 5569
Спечелени единици: 5157
YIELD: -7.40%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Излезе вярна приказката, че трудните времена са благодатни за нови възможности. Стремя се да бъда реалист, а и не забравям трудните моменти, защото няма по-коварно нещо от най-сигурния залог на света. Но серията от шест поредни успешни топ оувъра надмина всякакви очаквания. Тръгна на шега с възобновяването на Бундеслигата и вече съм на път да затворя седмицата. И още нещо – най-дългото треперене бе до 73-та минута, когато най-късно падаше третия гол в мача.

Пледоарията бе насочваща, че ще търся седми успешен оувър. Фактът, че се ограничавам сам по себе си е обезпокоителен. Защото може да има и по-добра опция, но аз съм длъжен пред себе си да остана в класиката над 2,5 гола. На повърхността съществуват възможности да остана в целта и днес. Примерно в Дания има 5 контролки и всичките са за оувър. Но изборът ми е абсолютно неочакван – Херта срещу Унион над 2,5 гола за 1,90 в efbet. В такива случаи се оглеждам задължително преди да премина на зелен светофар с най-близката опция, която е над 2,5 с гол/гол. И това е второто ми предложение за 2,15 в efbet, 25 стотни са солидна бонификация. Основен аргумент за прогнозата – Херта са с шест поредни оувъра. Лабадия стабилизира играта и резултатите, и днес домакините са твърд фаворит. Но това си е берлинско дерби. В първото издание на ниво Бундеслига двубоят завърши 1-0 за Унион с гол от дузпа в последната минута. Разчитам днес головете да завалят доста по-рано. По традиция петъчните мачове винаги са резултатни. Все пак ги гледа целия свят и трябва да дадат най-доброто от себе си.

Два мача и във Втора Бундеслига, която също стартира с апломб. Хайденхайм – Веен гол/гол на 1,70 в efbet. Това е основното направление за мача, но съм забелязал, че често съм бил подвеждан от общото мнение. Моето предчувствие е за 2 на 4,35 в efbet. И Нюрнберг – Ауе 1 на 1,80 в efbet. В този мач ще се види дали швабите са сдали напълно багажа или обратното – с лекота ще се измъкнат от критичния момент. Залагам на първата опция, защото Ауе са им клиенти, а и „озитата“ отписват гостуванията.

Нещата с оувърите изобщо не са свършили. Фарьорски острови остана на трето място с Викингур – Рунавик. Но с 1,50 трудно можеше да се пребори за заглавие. Прогнозата ми е двата да вкарат с над 2,5 за 1,70 в efbet.

В предишни седмици статията започваше задължително с Беларус. Е, сега вече са на второ място. Но пак на почетната стълбичка. Тук ми е втората топ прогноза, която дълго време държеше първото място. И мога да посоча процент на сигурност – 80. Шахтьор – Белшина над 2,5 гола за 1,70 в efbet. Веднага казвам защо. Подсигурен съм от двете направления. Домакините могат да вкарат 3 или повече, а гостите са способни да отбележат едно попадение. В ранния мач Славия Мозир – Городея търся откровена измама – над 3,5 гола за 5,25 в efbet. Мачът е считан за един милион процентов ъндър, но точно в такива случаи се спукват от голове. А и рискът си заслужава. Понижено внимание ще отделя на резервистите, но все пак ви съветвам да се откажете от головете. Като написах понижено малко сбърках – имам две силни прогнози и в тази лига. Витебск – Динамо Минск, гостите да отбележат над 2,5 гола за 1,65 в efbet и на живо над 5,5 гола. И твърда двойка на Слуцк – Рух Брест за 1,75 в efbet.

И третото основно направление за днес и утре. Естествено ще отдам нужното внимание К-лигата. По-точно на двете лиги. Днес от 13:30 за прекрасен старт на уикенда посочвам Поханг – Сеул на над 2,5 гола за 2,10 в efbet. И тук имаме възможност да увеличим с 35 стотни печалбата ако сложим в уравнението и двата да отбележат. И към съботната ярка сутрин. Гангун – Сеонгнам с двата да вкарат – Не за 1,80 в efbet. Или без усложнение под 2,5 гола за 1,65 в efbet. Както решите. Ето я и ранната топ прогноза в събота. Сувон – Инчон 1 на 1,90в efbet. Домакините стартираха плачевно и днес им е първата победа. В К-Лига 2 има два мача. Най-атрактивния е Ансан – Бучон 2 на 2,75 в efbet. Жежю – Даежон 1 на 2,20 в efbet.

По-горе споменах за нашествието от датски контроли. Няма да ги споменавам поименно – пет са на брой, всичките с елитни съперници. Като насоки над 2,5 гола и над 0,5 гола първо полувреме. Фаворитите в повечето мачове ще водят още на полувремето. За да не бъда голословен – Копенхаген – Одензе над 2,5 гола за 1,60 в efbet. Олборг – Мидтиланд 2 на 1,80 в efbet.