Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40,00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици: 70
YIELD: -1.52%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,76%
Заложени единици: 5555
Спечелени единици: 5132
YIELD: -7.61%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Ще стане банално, но пък не мога да не напиша, че ми е много радостно като видя дневната програма пълна с футболни мачове. Още са запечатани в мислите ми онези дни в които графата футбол бе напълно празна. Това втори път няма как да се изтърпи.

Интересна тенденция с топ прогнозите. Четири поредни успешни ги правя с лекота, но четири поредни успешни с една опция, нямам спомен да се е случвало досега. Пиша го защото изкушението да продължа отново с над 2,5 гола е огромно. Имам и подходящ кандидат. Топ прогноза, Динамо Брест – БАТЕ над 2,5 гола за 1,75 в efbet. Малко съм разколебан за двойна атака на гол/гол и над 2,5,но две десети в повече не са достатъчно голямо изкушение. Проблемът според мен ще е голът на домакините. Ако не стане прогнозата, то значи мачът ще е завършил 0-2. Стигам и до това заради, което се колебаех. Алтернативната топ прогноза в този случай е 2 на 2,10 в efbet. БАТЕ навлязоха във формата на живота си, а шампионите почти абдикираха. И да не забравя – този мач има далеч по-голяма стойност в неделя, когато е финалът за купата на Беларус. В същия формат като днес.

Естония потегли с една сериозна сензация, която естествено ми убягна. Откъде да допусна, че умрелият Тулевик, който годишно е 90 процента в зоната на загубата ще вземе да бие. Днес 2 мача с абсолютно ясен профил – победи на фаворитите. Победите на Нарва и Флора правят съвместно 1,36, което не е чак толкова зле. Да видим обаче какво може да се вземе в повече. На първо време прогнозирам, че аутсайдерите няма да отбележат. Това за живата игра. Талин – Нарва на азиатски хендикап -2 за 1,85 в efbet. И същото на Флора – Тамека за 1,85 в efbet. Пак азиатски хендикап – 2.

Върна се е първенството на Коста Рика. Довършителната част е от 7 кръга. Четири мача тази нощ за онези, които са си загубили съня покрай короната. Универсидад – Сантос стартират от 0 часа. Само маркирам, че играят без публика. Прогноза двата да вкарат и над 2,5 за 1,95 в efbet. Право в целта обаче е гол/гол, вероятно ще го има наживо. По същото време Гресия – Селедон, пак напомням, че на испански буква Зет няма. Прогноза над 2,5 съчетан с гол/гол за 2,15 в efbet. Гресия са любимият ми отбор за голове в Коста Рика. А каква прекрасна страна е Коста Рика! Вече от 2 часа Сан Карлос – Жикарал с под 2,5 гола за 1,90 в efbet. Гостите са един от отровните отбори в лигата. И в 5 часа дербито Саприса- Ередиано и тук няма как да мине без голове в двете врати. Точната прогноза е 1Х с гол/гол, но поради отсъствие на така опция избирам мултиголове 2-3 за 1,70 в efbet. Опцията 2-3 е оптимална за първенството на Коста Рика.