Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 100,00%
Заложени единици: 66
Спечелени единици: 113
YIELD: 71.52%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,24%
Заложени единици: 5608
Спечелени единици: 5222
YIELD: -6.89%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

 Едно е да искаш, друго е да го направиш. Битката срещу фаталното 13-о число днес ще е жестока. И за мое съжаление шансовете ми да го прескоча не са особено големи. Четвъртък не ми дава нужната широчина в програмата.

Е, оправдах се доколкото можах. 12 успешни топ прогнози с една и съща опция. Доста съм изтръшкал по разните сайтове за най-сигурни прогнози, където и заплащането е на ниво, но 12 поредни зелени не съм видял. Дотук с празните приказки. Топ прогноза, Щутгарт – Хамбургер над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Буквално си слагам главата на ешафода. Втора Бундеслига ми е най – отвратителното първенство за игра. Дал съм и коефициент на сигурност 2,5 от 6 възможни. Какво друго да напиша, за да покажа каква глупост правя с тази прогноза! Но нещо ме ръчка от вътре. Два бивши немски шампиона и колоси на Бундеслигата се срещат днес. Около тях няма никакви други конкурентни мачове. Просто са длъжни да го направят заради феновете, които няма да са на трибуните. Щутгарт е с две поредни поражения, Хамбургер с 2 хикса. Убеден съм, че няма да я бавят, гол ще падне още през първото полувреме, страхът ми е, че попаденията могат да останат само две. 

Както се разбра днес изцяло съм се насочил към играта с над 2,5 гола. Още два мача имаха шанс да попаднат в заглавието и да влязат в историческата победна серия. Орхус – Рандерс над 2,5 гола за 2,10 в efbet. Много висок коефициент е посочен тук за оувъра и това доведе до притеснение. Иначе с оглед и на контролите, задължително трябва да видим 3 гола на подновяването на датското първенство. И още един подгласник – Торшавн- Викингур над 2,5 за 1,65 в efbet. Тук пък за да не го вдигна до главните букви ми повлия първенството. Срамота ще е да оставя съдбата на най-великото творение на човечеството на Фарьорските острови.

Давам напред с втора дивизия на Чехия. Усти над Лабем – Бърно 2 на 1,85 в efbet. Ето този мач въобще не ми е фигурирал в плановете за оувър. Напълно възможно е гостите да постигнат минимален успех с 1-0. Обещах, че няма да изоставя доколкото мога Тюркменистан и днес ще се изкажа компетентно за цели два мача там. Шагадам – Ахал над 2,5 гола за 2,50 в efbet. Рискът си заслужава, очакванията за мач само с едно попадение могат да не се оправдаят. Копетдаг – Асър Алтън Х хендикап за 3,60 в efbet. Предполагам, че гостите ще спечелят само с един гол разлика. Доиграването е от 0 часа в Коста Рика с 1 на Гуадалупе – Селедон за 1,80 в efbet.

Пи Ди Си Хоум се завърна и няма как да ги пропусна днес. Давам най-сигурната топ прогноза. Три победи на Гари Андерсън тази вечер. Съперниците са Ник Кени, Джейми Люис и Люк Хъмфрийс. Летящият шотландец ще ги отнесе и ще ви даде 2,20 общ коефициент. При предишното си появяване на 16 май Гари даде само 4 лега на елитната фламандската компания. Днес очаквам да е долу-горе същото.