Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици: 58
YIELD: -16.03%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,69%
Заложени единици: 5549
Спечелени единици: 5120
YIELD: -7.73%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Само 3 дни ще чакаме за следващия спектакъл в Бундеслигата, а след това ще влезем в цикъл всеки ден. И дано продължат с головите фиести, направо си беше детска работа да се улучва топ прогноза.

Дано забравим времето, когато във вторник нямаше нито един футболен мач по целия свят. А аз искам да забравя Кънтър Страйк и Дота 2. Направо сънувам кошмари от тях. Все още обаче на разположение са отборите от Тюркменистан. Днес е тяхното голямо дерби. Ахал срещу Алтън Асър и топ прогнозата е над 2,5 гола за 2,05 в efbet. Право в целта обаче е сходната опция над 2,5 гола и двата да отбележат за 2,30 в efbet. Изборът е ваш и двата варианта си заслужават. Основната причина да очаквам голове е, че съперниците си вкарват много в последно време. Четири поредни оувъра. Първенството не е чак толкова напечено към момента и все още може да се играе за атракцията. А тези го умеят.

 Казвам добре дошли на Естония. Там спряха да играят на 7 март и след повече от 70 дни отново са на линия. Хубавото е, че Естония става за пълнене на празни пространства. Много често мачовете там са по никое време, с други думи когато няма конкуренция от други мачове. Днес започват с 3 срещи. Кюрасаре – Номе Калю е твърда двойка, която не е достатъчна и затова трябва да се погледне към хендикапите. Избрал съм азиатски -1,75 за 1,85 в efbet. Добре е гостите да бият с 3 гола разлика, но и при два пак се печели. Легион – Левадия на пръв поглед покрива изцяло характеристиките на предишния двубой. Но всъщност изобщо не е така. Тук имаме сериозен домакин. Както казват специалистите, правенето на прогнозата започва от домакина –  азиатски хендикап +1,75 за 1,85 в efbet. И вече съвсем лесно на Пайде – Тулевик 1 с азиатски -2,5 за 1,70 в efbet. Това са предварителни линии и съм се съобразявал с наличните опции. Наживо от 19 часа ще се появят още възможности и тогава прогнозите са Кюрасаре – Номе, 3 или повече гола за гостите, Легион – Левадия под 3,5 гола и Пайде – Тулевик над 4,5 гола.

Имаме и изтеглен двубой от лигата на резервистите в Беларус. Нещо като дерби между Брест и БАТЕ. Посочвам 2 на 1,90 в efbet с оглед на силната обезценка на домакинския фактор. Но предвид някои тенденции в такива самотни мачове посочвам и над 3,5 гола за 1,95 в efbet.

Още една нова дестинация. Доскоро ни спасяваше Никарагуа, сега на линия излиза Коста Рика. Хубаво е, че футболът се съживява и на други континенти. Два мача през късната нощ. Гуаделупе – Лимон двата да вкарат и над 2,5 за 2,20 в efbet. Бих дал обаче предпочитания на изчистения гол/гол. И вече за онези, които съвсем не ги хваща сън – Картахинес – Алахуенсе 2 на 2,30 в efbet. Гостите са голямото име в Коста Рика. А какво става с дартса – за съжаление Пи Ди Си Хоум завърши и то без да се появи големия Майки. Но може да се приготвят за нещо още по-голямо.