Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70,00%
Заложени единици: 70
Спечелени единици: 92
YIELD: 30.86 %

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,71%
Заложени единици: 5736
Спечелени единици: 5389
YIELD: -6.06%

Доста иронично е да се слага граница между седмиците при сегашната футболна ситуация. На практика ще живеем в един непрекъснат футболен празник в следващите месеци. Програмата днес е препълнена с мачове.

Има дни в които увереността ми е голяма, но има и такива в които е огромна. Днешният такъв. Целя се в 100 процента успеваемост, макар и да знам, че това е невъзможно с толкова дълга листа. На първо време обаче трябва да уцеля заглавието. По това време миналият месец тръгнах към рекорда, който стигна до 16 поредни оувъра. Сега съм само с три поредни зелени. Карам го на кратки откоси както в зеления, така и в червения сектор. Днес е с решително значение да не сгреша. Много варианти ми минаха пред очите и всичките бяха в порядъка на 99 процента сигурност. И въобще не съм убеден, че направих правилния избор. Но той е Бетис – Гранада Х2 двоен шанс за 1,90 в efbet. От всички страни съм го разгледал, но най-вече от слабите. Гледах и двата отбора в първите им мачове след подновяването. Гранада е къде-къде за предпочитане. При Бетис няма никаква тръпка. Далеч са от изпадащите, а за нещо повече не показват никаква амбиция. Мачът е поредно андалуско дерби. Гранада е в серия от 6 мача без загуба. Нещо ми говори, че няма да загубят и тази нощ. Много са корави и за разлика от Бетис са истински отбор.

 И към многобройните инсайдери. Всичките можеха да попаднат в заглавие. Стярнан – Филкир 1 на 1,65 в efbet бе напълно подходящ за тази роля. Домакините са абсолютен фаворит в мача. Но основната група претенденти е с еднакъв профил – две условия. Маритимо – Жил Висенте 1Х с под 2,5 гола за 2,00 в efbet. Единственото, което трябва да се избегне е победата за госта. Макаби Тел Авив – Беер Шева 1Х с под 3,5 гола за 1,65 в efbet. Тук пък нямам никакви съмнения за победата на госта, а головете също са в обсега на пълното доверие. Сиваспор – Денизли 1Х с под 3,5 гола за 1,70 в efbet. Нямам какво повече да допълня спрямо написаното досега. Още една опция към която съм стопроцентово доверие. Тенерифе – Малага Х2 с под 3,5 гола за 1,70 в efbet. И групата завършва Силкеборг – Одензе 2 с под 4,5 гола за 2,40 в efbet. Това е първият ми висок коефициент и съмненията ми спрямо него са минимални.

Отбелязвам оставащите 3 мача от Германия и Испания, които ще събудят вашия интерес. Арминия – Динамо Дрезден е с прелюбопитен сюжет. При победа Арминия ще празнуват влизане в Първа Бундеслига. Поне така съм изчислил нещата. Единицата обаче не представлява никакъв интерес за мен. Изборът ми е двата да вкарат – Не за 1,80 в efbet. Леванте – Севиля над 2,5 гола за 1,75 в efbet. Причината да търся оувър се нарича Лукас Окампос. В момента е като отвързан с головете. И от Ла Лига 2 Понферадина – Елче точно 2 гола в мача за 3,00 в efbet. Това е вторият подгряващ висок коефициент. Ще има още!

Маркирам две прогнози, които при по сушав ден щяха да се озоват в заглавието. Ноа – Армения Арарат над 2,5 гола за 1,80 в efbet и Вишеград – Храдец Кралове 2 на 2,10 в efbet. За да ги докарам до тройка на разсъмване прибавям и Астерас – Панионис, гостите да не отбележат попадение за 2,10 в efbet.

Три мача във финалната част, но те са съвсем различно октаново число. Призовавам да се обърне особено внимание на Нетаня – Бней Йехуда 2 на 3,35 в efbet. Бях на крачка да го поставя в заглавието. За мен това е големият знак на деня. И двете супер бомби. Рига – Валмиера 2 на 8,00 в efbet и Жижков – Тринец 2 на 8,00 в efbet. В последно време ми се върна глада за високи коефициенти. Ден без голяма риба на въдицата ми е празен ден.