Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 75,00%
Заложени единици: 75
Спечелени единици: 91
YIELD: 21.47%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,60%
Заложени единици: 5696
Спечелени единици: 5335
YIELD: -6.33%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Седмицата тръгна сравнително добре. Благодаря на чувствителния си нос, който надуши, че може да стане издънка с Хамбургер. Нямам добри спомени от този отбор покрай една прогноза за единица и краен резултат тогава 1-5. Но видно е, че съм си взел урок.

Все още съм под силното впечатление на историческата зелена серия с 16 успешни топ прогнози върху една опция и някак не искам това се повтори прекалено скоро. Пиша го, обаче истината е, че искам безумно отново да се случи. Топ прогноза, Динамо Дрезден – Гройтер Фюрт 12 двоен шанс с над 1,5 гола за 1,65 в efbet. Ще намерите прогноза чак накрая на дългия списък със 133 опции. Първоначалния план бе отново да се доверя на над 2,5 гола, но имам съмнение, че попаденията в мача могат да останат и две. Единицата също е вълнуваща, но такъв риск не бих поел точно в тази лига. Изключвам равенството от уравнението, струва ми се, че в Дрезден точките не са добра подялба. Гройтер Фюрт доиграва първенството и ако му се отдаде възможност ще арбитрира изпадащите. По дефиниция Динамо трябва да се провали в ритъма сряда – събота и издънката се пече. Последният аргумент – в първенство с много хиксове, най-малко такива са ставали в Дрезден. И пак най-малко са ги правели Фюрт навън.

Много силна и сигурна алтернатива имах в лицето на Локомотив Пловдив – Левски. Но едновремешния ми страх от мачове на „сините“ ме сковава в такива моменти. Тук имаме непоклатим ъндър на 1,60 в efbet. Поради същите причини, които изтъкнах, коефициентът е 1,55, а не 1,40, колкото е нормално да бъде. Давам ви обаче и оптимален вариант – първо полувреме без голове за 2,40 в efbet.

Първенство във фокус е Полша. Тук виждам кристално чисти прави знаци, но съм сигурен, че ще се изкривят в мой ущърб и тогава може би ще съжалявам, че не съм избрал опцията оувър, която се получава поголовно, откакто започнаха в Полша. И от преките ми наблюдения върху играта, головете са напълно логични.  От 19:00 часа Пяст Гливице – Гурник Забже единица оттук до края на света за 1,90 в efbet. За мен чиста девятка. Имам предвид 9 от 10. По същото време Легия Гданск – Краковия 1 на 2,45 в efbet. Свалям нивото на сигурност на 8 от 10, но победата на домакините ми се вижда безалтернативна. Краковия са някаква пълна смешка. От кандидат за титлата се смъкнаха до средата на таблицата. В серия са от 6 поредни загуби. В 21:30 часа Лех Познан – Погон гол/гол на 1,75 в efbet. И тук единицата силно бие на очи, но Погон са успешен гост и затова ще се покрия в головете. Връщам се на познатата писта с 1 на Заглембе – Корона Килце за 1,80 в efbet. И горещо препоръчвам да се изиграе права колонка с 4 единици в Полша. 

Не ми е най-приятното нещо да прогнозирам Австрия, но понякога това е добър сигнал. Санкт Пьолтен – Адмира Х2 на 1,85 в efbet. Адмира тръгна с две загуби и се закотви на дъното. Днес имат шанс да мръднат леко напред. И ще се хвърля на 1Х с двата да отбележат за 2,05 в efbet между Аустрия Виена и Алтах. Тук ще отвора скобка с теоретичен урок. Отдавна не съм го правил, но сигурно не сте забравили за моите златни правила в играта. Та новото златно правило е между азиатски хендикап и игра с две условия да се избира второто. Причината е проста – при азиатски хендикап може печалба и да няма.

Не мога да пропусна мач в Португалия. Жил Висенте – Фамаликао Х2 с над 1,5 гола за 1,80 в efbet. С уговорката, че се доверявам на гостите не заради победата над Порто. Тя въобще не ме впечатлява, по голяма увереност ми дава липсата на домакинска форма на Жил Висенте.

Доколкото разбирам унгарското първенство ще се играе в 33 кръга, с други думи с три мача между противниците. Също така забелязвам, че Дебрецен сериозно го закъсва и се е запътил към изпадане. Уйпещ – Дебрецен 1 на 2,30 в efbet.

Започнах с Германия и ще завърша пак там. Полуфинал за купата между Саарбрюкен и Леверкузен. „Аспирините“ имат поднесен на тепсия финал, лошото е, че там ще ги чака Байерн, а в последния мач между двата съперника се видя каква колосална разлика помежду си имат. Но днес нямам съмнение, че Леверкузен ще победи с разлика. Прогноза 2 с над 3,5 гола за 1,85 в efbet.