Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 30,00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици:82
YIELD: 21.03%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,82%
Заложени единици: 5562
Спечелени единици: 5144
YIELD: -7.51%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

 Затишие пред голяма, но прекрасна буря. Днес имаме къса листа само с няколко възможности, но от утре Бундеслигата повежда дългия керван и до следващата сряда сме във вихъра на емоциите.

Имах съмнения, но проверих и такава серия от пет поредни успешни топ прогнози с една опция досега не съм правил. И не ми и е дадена никаква възможност освен да продължа в същия дух. С което дърпам опашката на дявола. Щеше да бъде добре да имам под ръка толкова ясен мач, какъвто бе Брест – БАТЕ. Но днешният беларуски спектакъл е с доста по-сложен сюжет. Затова се хвърлям на релсите с мач от Бурунди. Спомних се, че преди 2 месеца дадох прогноза на Мусонгати – Олимпик, но тогава го отложиха заради вируса. Ще се пробвам пак, този път в заглавието. Мусонгати – Олимпик над 2,5 гола за 2,10 в efbet. Няма как да не посоча и алтернативен вариант с двата да отбележат и над 2,5 гола за 3,00 в efbet. Сами се досещате, че причината е огромното повишение на ставката. По делата на съперниците днес нещата са ясни. Домакините все още могат да станат шампиони и е нормално да вземат трите точки. Но Мусонгати често правят равенства на своя земя. Всъщност това от което се плаша е мачът да не остане във формат 0-0 или 1-1. Но заради серията бях длъжен да продължа атаката на върха.

И към мачовете в Беларус. Рано от 14 часа имаме два двубоя в лигата на резервистите. Една по една започнаха да отпадат тенденциите. Остана само тази с измамите. Дали днес ще се състои такава е въпрос с повишена трудност. Иначе е ясно как ще станат нещата – отбелязват си между 8 и 13 гола. Използвам жокер – помощ от букмейкъра. Славия Мозир – Городея над 5,5 за 4,10 в efbet. Досещате се, че при нормални обстоятелства трябва да е двойно по-висок коефициент. Шахтьор – Белшина е извън подозрение, макар че и за него са взети още по-строги мерки. Посочвам под 2,5 гола за 3,90 в efbet. Но ако искате от този мач да спечелете със сигурност, го играйте във вариант двоен шанс. Под 2,5 и над 5,5 гола.

В голямата лига днес играят Неман срещу Торпедо Жодино. Мачът е Х2 с малко голове. Не мога да ползвам директен коефициент за това ще го съставя от две съставни. Х2 с под 2,5 гола на 1,90 в efbet. Съставя се от Х с под 2,5 гола за 4,20 и 2 с под 2,5 за 3,60. Жодино е далеч по-стабилната величина в първенството, а Неман е със сериозни трудности в първата част на първенството. Като психология в момента Жодино е далеч напред и двойката е нарисувана – 2 за 2,35 в efbet.

Очаквам в късния следобед в живото предаване да изскочат няколко приятелски мача. В Израел Нетаня – Бейтар над 2,5 гола и в Дания Лингби – Брьонби с гол/гол и над 2,5. Не ги пропускайте, обещаващи са.