Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40,00%
Заложени единици: 75
Спечелени единици: 80
YIELD: 6.07 %

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,59%
Заложени единици: 5710
Спечелени единици: 5347
YIELD: -6.36%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

И този ден ще бъде запомнен. Връща се Ла Лига и това няма как да не повдига общото настроение. По дефиниция вече имаме две големи първенства в наличност – немското и испанското.

Засечката в топ прогнозата не ме притеснява. Насоката бе вярна, изпълнението непълно. Макар, че мога да се позова на втората поправка, в случая това, че бях посочил за мача и гол/гол. Но в моята лична равносметка е фиксирана грешка. Топ прогноза за днес Севиля –Бетис 1Х с гол/гол за 2,10 в efbet. Не може да има испански мач и да го оставя в миманса. Още повече горещо андалуско дерби. Севилското дерби по накал, както казват руснаците, бие Ел Класико. Три месеца продължи паузата и е наивно да се търсят тенденции. Може да се предположи, че съперниците ще вкарат много страст в двубоя. Головете изглеждат като неизбежност в двете врати. Предпочитанията ми са Севиля да не загуби. Иначе като новини по съставите, противниците ще са с най-доброто на терена.

Португалия продължава в ритъм всеки ден, докато Германия си взе 24-часова почивка. Два мача в Португалия. Белененсес – Гимараеш двата да отбележат на 1,85 в efbet. Домакините са във възходяща, а гостите са константна величина. Може да се предположи, че зрителите няма да скучаят. Под зрители имам предвид онези, които ще гледат двубоя по телевизията. По-късно Тондела – Авеш и тук мъката ще е голяма. Прогноза Тондела под 1,5 гола за 1,75 в efbet, което автоматично означава, че виждам мача в ъндър под 2,5 гола. В такива случаи вариация е двата да вкарат – Не. 1-0 или 0-0 е виждането ми за резултат в мача.

Два мача и в Хърватия, но под прицел е само Истра – Хайдук. Преди седмица преживях доста мъки с Хайдук, което после ми се отрази и на успеваемостта. Предвидих, че късния гол на Кристиян Димитров в 98-а минута ще ми донесе плачевни последици. Днес отново се насочвам към над 2,5 гола за 1,90 в efbet, но едно е сигурно – попадения ще паднат и в двете врати.

И в България се играе всеки ден футбол. Започва последния кръг от редовния сезон. Тук е моментът отново да напомня, че комбинация от мачове при условие един да е от efbet лига дава възможност за участие в бонус играта за 3 по 500 лева. Етър – Дунав под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Бих го сложил дори в заглавие, но както написах – отдавам дължимото на големите имена. В колонката прибавям Арарат Армения – Арарат Еревен 1 на 1,40 в efbet.

И накрая ще си направя един следствен експеримент. Във Втора лига на Дания Виборг – Роскилде, домакините да спечелят и двете полувремена за 3,30 в efbet. Насоката ме отвежда към точен резултат 2-0.