След като светът бе разтърсен от пандемията с COVID-19, въведе масова карантина и забрани всички масови събирания то и спортните такива пострадаха в почти всяко кътче на планетата.

Без двубоите от Шампионска Лига, английската Премиър Лийг, Меси, Роналдо и родната efbet Лига, ежедневието на стотици милиони фенове по света се промени. Без тръпката от спорта и адреналина от спортните залагания, мъжете вкъщи започнаха да готвят, чистят и дори да хвърлят по едно око на „Женско царство“. 

Е, това може да прекъсне от този уикенд, защото в www.efbet.com има коефициенти за единственото първенство, което остана да се играе по света – Беларуското (…май и в Никарагуа мъчат топката)! Да, точно така! Дали отново не са им казали, както за Чернобил едно време, но там Коронавирусът явно не съществува.

Вълнението става още по-голямо, след като разбрахме че мачовете от беларуската Висша Лига ще бъдат телевизионни! Цели 3 мача на кръг ще се излъчват в родния ефир (DiemaXtra) и отново ще можем да гледаме, зажаднели за футбол, популярния у нас тим на БАТЕ Борисов, както и отбори с жлъчни имена като Слуцк, Городея, Енергетик-БГУ Минск и Смолевичи СТИ. 

Е, не е като Ман Сити – Реал Мадрид, но пак става.

Отворете Wikipedia, запознайте се с отборите и след това топ предложенията на www.efbet.com ще помогнат за допълнителния заряд в срещите!

Тръпката е навсякъде! … дори в Бобруйск, Брест и Гродно!