Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60,00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 26
YIELD: -61,91%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,41%
Заложени единици: 5187
Спечелени единици: 4796
YIELD: -7,53%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Просто не мога да не се похваля. С 4 от 5 в Никарагуа и то не някакви мижави коефициенти, а от 1,70 нагоре. Наблюденията ми дадоха резултат. Следващия път 5 от 5! Чакам с нетърпение, кръгът е на 29 и 30 март. 

А от днес сме на вълна Беларус. Не знам какво му става на Лукашенко, но в тази страна се играят футболни мачове. Черен хумор – приличат ми на оркестъра на „Титаник“. 

Топ прогнозата ще е от Швеция, макар и да имам огромни съмнения, че този мач ще се играе. Но няма и индикации, че няма да се играе от 18:00 часа. Извинявам се, че го писах и вчера, грешката е моя. Калмар – Йоншопинг 1 на 1,50 в efbet. Стига с тези под и над. Да дам една права единица най накрая. Отборите са от първото и второто ниво, което пък ме кара да мисля, че началото на първенствата им може и да не е мираж. Иначе за какво да играят днес!? Алтернативите също са постни гол/гол и над 2,5. Рискът да се вземе нещо повече е първо/краен 1 на 2,25 в efbet. Подчертавам само следният факт – На 1 март тази година Калмар спечели срещу Йоншопинг с 5-0 за купата на Швеция. Още първото полувреме водеха с 4-0. Възможно е днес да играят резерви, но разликата в класите би трябвало да даде отново отражение.

Още един мач от Швеция, който няма същото качество, защото играят аматьорски тимчета. Маркаридс – Дяларид под 3,5 гола за 2,45 в efbet. Припомням, че не разполагам с достатъчно опции под ръка, защото рубриката е написана поне 7-8 часа по-рано. Но на живо ще се появят поне 40 или 50 опции и може по-добре да организирате залозите. Например в този случай под 4,5 гола също е вариант.

Третият приятелски мач е Вестер – Вирго и всичко написано по горе е в сила за него. Игра на живо ви дава съвсем различна перспектива. Посочвам 1Х двоен шанс на 2,10 в efbet, защото съм забелязал, че фаворизирането на отбор не означава абсолютно нищо при подобни двубои. Имаме е един женски мач, който ту се появява в програмата, ту изчезва. Приемам, че Еншеде и Алта все пак ще играят от 19:30 часа. Насоката е малко голове и победа за домакина.

Излизам от тъмната гора на открито. Беларус с уникална теоретическа подготовка от моя страна. Мога да кажа, че вече съм специалист в материята. Не заради друго, а защото намерих автентичен източник на информация. От самия Беларус, естествено. В лигата на резервите днес играят Торпедо Жодино и Белшина Бобруйск. Мога да ви напиша дори стартовите състави, но това едва ли ще ви помогне. Все пак за протокола – съперниците играят в еднакви системи – 4-4-2. Прогноза от мястото на събитието – двата да вкарат за 1,50 в efbet. Предпоставки за резултатен мач, огледайте възможността над 5,5 гола за 7,50 в efbet. Лично аз в такива случаи пробвам над 3,5, над 4,5 и над 5,5 в парично съотношение 60-30-10.

С това футболът за днес приключва. Няма да изоставя шахматния турнир в Екатеринбург. Търсенето на победа за Фабиано Каруана продължава и днес виждам такава срещу водача в подреждане Ваше – Лаграв – 1 на 3,90 в efbet. Този французин влезе по милост в схемата и сега изненадващо води. Грищчук вчера направи седмото си поредно реми, дали пък днес няма да е първата му победа срещу Алексеенко – 2 на 6,25 в efbet. Отбелязвам, че днес има един мач по хандбал в Беларус, а основната част в програмата е тенис на маса в Русия. Там играят едни дебелаци, много е забавно, но това е игра на живо, която не мога да прогнозирам от голямо разстояние.

 това не е всичко, приятели. Имаме ранни мачове утре и авторът е застанал на пост от сутринта. Беларус и Бурунди. Лига на резервите, където вече бяхме. От 11:30 Городея – Шахтьор Солигорск 1Х за 2,20 в efbet. Насоките са разнопосочни, аз се доверявам на хора, които са гледали двата отбора. Гостите са фаворити, но мненията за тях не са особено положителни що се отнася до резултатност. От 13:30 часа Минск – Динамо Минск 1 на 2,65 в efbet. Много силна подкрепа за домакините, която ме кара да вярвам сляпо в този знак. И от Бурунди, Рукинзо – Мусонгати 2 на 1,80 в efbet, но с добра алтернатива гол/гол за 2,20 в efbet.