Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 30,00%
Заложени единици: 66
Спечелени единици: 33
YIELD: -50,23%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,57%
Заложени единици: 5520
Спечелени единици: 5084
YIELD: -7,90%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

 Отброяването почти приключи, а нетърпението е огромно. Каквото и да си говорим, утре е денят на истината. Футболната карантина свърши.

Вчера в Жодино паднаха 13 гола и това затвърди мнението ми, че Беларус добре се възползва от благоприятните фактори. Но както се казва – като ти дават, трябва да вземеш. Днес същият мач се играе във формата мъжки формации. И отново прогнозата е почти същата – под 2,5 гола за 1,50 в efbet. Все пак да отбележа, че мачът е Торпедо Жодино – Городея. Статистически този ъндър изглежда съвършен. 1 от 16, толкова пъти общо двата съперника са вдигали тежести над 2,5 гола. Городея играят изключително затворено и това се илюстрира от досегашните им попадения – 5 в 8 мача. Интересна е ситуацията при Жодино, в един мач набиха пет парчета, а в другите седем отбелязаха 4. Всеки мач в Беларус ме съмнява, но пък и да тръгнат нагло да фиксират е малко вероятно. Жодино вече избухнаха веднъж в доста съмнително съперничество. Городея досега не са давали поводи за съмнения. Втората опция е Х2 двоен шанс за 2,25 в efbet. Мачът е в орбитата на 0-0 или 1-1.

И към трите двубоя в младежката лига на Беларус. Няма ново отлагане. Програмата започва с БАТЕ – Слуцк и тук е един от случаите в които залагам с най-голям ентусиазъм – 1 на 2,35 в efbet. Младежите на БАТЕ са много умрели, но срещу този съперник имат убийствено предимство в директните мачове. Слуцк почти винаги губи на излизане от дома. Коефициентът е повече от примамлив. Продължавам с една смела двойка на Енергетик – Брест за 4,50 в efbet. Статистиката сочи в полза на домакина, но това никога не е бил непробиваем барометър. И Шахтьор – Славия Мозир 1 с хендикап на 1,80 в efbet. В този мач предричам головото шоу на кръга. Там, където по статистика трябва да има най-малко голове се вкарват най-много.

И от Беларус потеглям към Южна Корея. Ще ми трябват 12 часа, защото в 8 часа сутринта започва кръгът в К-Лига 1. Късметлиите са Сангджу – Гангун. В първият кръг имахме 4 домакински успеха, равенство и загуба. Началото подчерта предимството на домашните стени, макар и публика да няма, а да се играе само с озвучаване. Гангун е фаворит на хартия и в такива случаи трябва да се изиграе 1Х двоен шанс на 1,80 в efbet. Резонът за Корея е 2-3 гола в мача и също е опция. Следва Дегу – Поханг и тук изборът е под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Другата значима тенденция в Корея бе двойно предимство на ъндърите над оувърите. Равностоен мач, който е в орбитата на равенството. И от 13:00 часа, което означава, че попада в полезрението на съботна топ прогноза е Бусан – Чонбук или новаците срещу шампиона. Бусан доста години се задържа в К-Лига 2. Двойката изпъква силно, но смелата игра е победа с точно един гол разлика за Чонбук на 3,80 в efbet. Знакът се взема като Х хендикап.

И набързичко през трите мача в К-Лига 2. Първата голяма риба в океана е Ансан – Сувон 2 на 3,40 в efbet. Домакините започнаха с победа навън, гостите със загуба у дома. Сега ролите ще се разменят. Така повелява и традицията. От друга страна това е двубой в който могат да паднат много голове в двете врати, нещо като 2-3. По същото време Жеонам – Жежу със същата смелост – 2 на 2,45 в efbet. Предвидих, че Жежу ще се завърне бързо в елита. И вече по обед Бучон – Анианг с фирменото за Корея гол/гол за 1,85 в efbet. Класически мач с двата да отбележат и над 2,5 гола.

 

До понеделник спирам с дартса и пропускам включването в събота на легендата Гари Андерсън. Излъчили са му много елитна фламандска компания и може доста да се озори. Трите победи въобще не са му в кърпа вързани. А и той си е шоумен.