Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40,00%
Заложени единици: 41
Спечелени единици: 22
YIELD: -46.22%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,38%
Заложени единици: 5489
Спечелени единици: 5059
YIELD: -7,83%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Два дни и ако котка не ни мине път, се връщаме на бял кон. Минаваме от първа скорост направо на трета, а от това, което се задава на хоризонта, в началото на юни вече таблицата отдясно на сайта ще е пълна с футболни първенства. Вече са 12 с тенденция бързо да се утроят.

Четвъртък по традиция е ден за беларуската младеж. И хоп – неприятна новина. Имаме първи отложен мач – Минск  срещу Неман. Направо го виждах с над 3,5 гола, но няма да се състои. Същото се отнася и утре за мъжкия мач. Така оставам само с една опция и тя е Торпедо Жодино – Городея и топ прогнозата е под 3,5 гола за 1,95 в efbet. Домакините са най-сухия откъм голове тим в лигата. Гостите са по-резултатни, но разчитам на общата статистика, която клони към под 3,5 гола, че и към под 2,5 гола. В такива случаи задължително се опитва и изкачване на самия връх – 2 на 13,25 в efbet.

Мач и в Тюркменистан, първенство на което изказах огромна благодарност. Но още не го пращам на резервната скамейка. Поне до края на месеца ще го играя. Енергетик – Копетдаг 2 на 1,70 в efbet. Не го поставям в заглавието само защото не обичам двойките на 1,70. Иначе гостите изглеждат изявен фаворит с убийствената статистика в тяхна полза. А и коефициентът тръгна рязко надолу.

И отново към страхотните изживявания с дартса. Вчера ми бе най-добрият ден. Днес обаче е поправителния изпит за Були Бой. Майкъл Смит тази вечер ще търси реванш. Компанията обаче е в друг състав. И един от съперниците е Люк Хъмфрийс, който можеше дори да е водач в схемата. Това в което съм напълно сигурен е, че Були Бой ще спечели поне два мача. За третия вече имам съмнения. Безпокои ме начинът, по който записа загубата си преди 20 дни. Започна ударно с 3-1 и след това допусна да бъде обърнат до 3-5. Такъв сценарий е напълно възможен и днес. С доста голям риск посочвам 2 на Смит – Дуйвонбоде за 3,60 в efbet. Другите два мача на Були Бой ги оставям в зеления сектор на негови победи. 2 и на Хъмфрийс – Боултън за 2,40 в efbet. В дневните икони  имам известни колебания относно ролята на фаворит на Дейвид Евънс. Коефициентите против са доста високи и задължително трябва да се опитат победи срещу него на Монк, Мичъл и Нийман. Дарил Фитън го виждам като твърд аутсайдер.