Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80,00%
Заложени единици: 72
Спечелени единици: 98
YIELD: 35,49%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,48%
Заложени единици: 5666
Спечелени единици: 5297
YIELD: -6.51%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Пристигането на петък променя всичко. Колкото и да е било интересно през седмицата, то няма как да се конкурира с уикенда. Тогава идва времето на удоволствията. А когато има 70-80 мача налични, и то е налично.
 

От много нямане към много имане. Така я караме в последно време. Задрасквах, задрасквах, докато накрая ги фиксирах на любимото число 14. Първата работа обаче е да излъча победител в битката за топ прогноза. Първият срещнат в крайна сметка се оказа победител. Хайдук Сплит – Запрешич над 2,5 гола за 1,65 в efbet. Ледът по краката ми не е най-стабилният, защото след три месеца пауза си е рисково да се тръгне на игра на голове. Но все пак смятам, че на „Полюд“ ще има голови салюти. И като традиция, и като актуалност головете са били винаги налични в този мач. Хайдук сами могат да вдигнат линията, затова могат и да се играят над 2,5 само за домакините. Но истинската опция, която си заслужава риска е 1 с гол/гол за 3,25 в efbet.

Към силната конкуренция, където се появява и български боец. Но за него по-нататък. Дебрецен – Капошвар 1 от 0-2 за 2,10 в efbet. Това си е чисто мое прозрение. Капошвар отпадат със сигурност и това доиграване на сезона им е съвсем безразлично. Доказаха го с 0-6 от Залаегерсег при подновяването. Днес като нищо могат да хапнат и повече от Дебрецен. 

Още един много силен жокер. В Сърбия Пролетер – Бачка Топола над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Много погледи са фиксирани днес точно в този мач. Гостите са тотален фаворит за победата, но надявам се да помните с колко биха предишния път – 6-1. Атомното им нападение и днес ще се развихри. Тук фиксирам само втория мач от Сърбия днес. Златибор – Траял под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Тук имаме чиста победа за домакините с 1-0 или 2-0. Това е двубой от второто ниво на сръбския футбол

И да кажем „ Хей здравей, здравей“ на любимия ни български футбол. И да не забравяме играта за 3 по 500 лева с българска колонка. Днес стартира шампионата с 2 мача от efbet Лига. Първи излизат Локомотив Пловдив – Етър на „Лаута“. Ще има и кой да ги посрещне, защото се разреши и публиката. Не смятам, че ще стане голов спектакъл – под 2,5 за 3,25 в efbet. Чува се за някакви огромни проблеми във Велико Търново, но това няма да повлияе на головете. И гранде спектакле Левски – Лудогорец. Щях да го забия в заглавие, но съм се парил поне 5-6 пъти с Левски и затова го дадох по-скромно. Но съм на 90 процента убеден, че мачът е Х2 двоен шанс с под 3,5 гола за 1,90 в efbet. Очаквам тегаво зрелище с много дефанзивна игра на домакините. Левски ще гледа да не загуби и това ще повлияе на головете. За трети мач в колонката се обърнете към заглавието.

Малко къснично дойде ред на големите първенства. А първи в списъка естествено са немците. Най-отгоре в програмата са Фрайбург – Борусия М. и тук очаквам изненада – 1Х двоен шанс за 2,15 в efbet. На този стадион „жребчетата“ си слагат букаи. В рамките на допустимия риск е дори да се заложи за домакински успех. Втора Бундеслига е първенството на равенствата. Бохум – Санкт Паули Х на 3,40 в efbet. Може да стане същото и на Гройтер Фюрт – Зандхаузен, но предпочитам гол/гол за 1,70 в efbet.

Отдавам дължимото на приноса на героичен Беларус. Аутсайдерско дерби между Смолевичи и Городея. Очаквам първа победа за домакините в първенството. Но прогнозата е над 2,5 гола за 2,80 в efbet. Пак търся под вола теле и вероятно няма да го открия. 

Завършвам с две двойки. Не знаци, а първенства. Първо Полша с два мача от Екстралига. По неприятно първенство от това трудно може да се намери. Но ще вляза в киреча. Корона – Пяст Гливице 1 ДНБ за 2,35 в efbet. Гостите са далеч напред в класирането, но точно затова очаквам победа за „жълто-винените“. И Гурник – Лечия Гданск гол/гол и над 2,5 за 2,00 в efbet. Много трудно бих поставил поляци в заглавие, но тези бих ги сложил.

И Португалия, където вчера думнаха трите хикса. Днес очаквам различни неща. Санта Клара –Брага 2 без двата да вкарат за 2,40 в efbet. И след това Авеш- Белененсес 1 на 3,05 в efbet. Време е финалът да се окаже успешен.