Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 30,00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 39
YIELD: -43,38%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,61%
Заложени единици: 5154
Спечелени единици: 4784
YIELD: -7,17%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Колко вярна е приказката, че оценяваме това което сме имали чак когато загубим. Колко прекрасна щеше да е днешната първа пролетна събота. И колко радост ни беше отнета от липсата на залози. Но не всичко е загубено. Футболът и спортът са жилави и съм сигурен, че без залози няма да останем.

Днес отново тема номер едно е Беларус. Хората си играят, независимо, че и там има нарастваща бройка на заразени. Играят и то пред публика. Извън обстоятелствата направи силно впечатление, че всички мачове с участие на фаворити завършиха с изненади. Вчера го подметнах в едно изречение, то пък излезе вярно. Днес в обсега е само един мач и той е Ислох – Неман. Това ще и топ прогнозата. Ислох – Неман Х2 двоен шанс за 1,80 в efbet. Домакините изиграха два равностойни мача срещу Брест за купата, Неман не са играли от 14 март. Доверявам се на тенденцията аутсайдерът в двойката да не загуби. Иначе другата насока са малкото голове.

И оттук започва веселбата. Нова дестинация – Ангола. Три мача днес. Най-интересният за мен е Онз Бравос до Макис – Петро Атлетико Луанда. Гостите са традиционна сила не само за Ангола, но и за целия континент. Нямам съмнение, че ще спечелят титлата и през този сезон, но битката им с Примеро де Аугусто е ожесточена. Петро няма право на грешка и днес ще спечели – 2 на 2,35 в efbet. Брилянтен ъндър под 2,5 гола за 1,65 в efbet на Саграда – Депортиво Уила. Беше достоен за заглавие, но ме спря дефиницията за непознато първенство. Едно голямо име за местния футбол не е на ниво през сезонa – Интерклуб. Днес те приемат Либоло и им се доверявам с 1 за 2,35 в efbet. Либоло страдат редовно при излизане навън. И тук много трудно ще се вдигне линията от над 2,5 гола.

И оставаме в Африка с още три мача. За пръв път в историята на рубриката дебютира Бурунди. Съвсем не лошо първенство между другото. За разлика от други места на Черния континент тук се вкарват голове. Рукинзо – Льо Лериер над 2,5 гола за 1,90 в efbet. Още по-смело на Олимпик – Динамик над 3,5 гола за 4,20 в efbet. И третият мач също ще го хвърлим на кучетата – Академик срещу Нгози над 2,5 гола за 2,30 в efbet. И толкова от Африка за днес.

Огромен брой приятелски мачове основно от Швеция. Лошото е, че са все ранни – от 14:00 и 15:00 часа. Дано сте имали време да се запознаете с прогнозите ми дотогава. Мач между два силни отбора в Швеция. Силвия – Варнамо, участници в Суперетан, второто ниво на шведския футбол. Гол/гол се натрапва, но е нисичко на 1,45. С риск посочвам над 1,5 гола първо полувреме за 2,10 в efbet. Всъщност два са вариантите – първо полувреме над 1,5 и над 3,5 краен. Но тези мачове трябва да се играят задължително на живо. Нулите почти никога не остават до края на първите 45 минути. Вторият ми избор е БК Спорт – Примавера с под 4,5 гола за 2,20 в efbet. Контра на очаквания голов спектакъл. Лингби – Векшьо Нора 2 на 1,85 в efbet. Скьовде – Тролхатан под 3,5 гола за 1,70 в efbet.

И към нощта и утрешния ден. От 03:00 часа имаме цял кръг в Никарагуа и няма как да не се направя на интересен – 3 от 4 бяха преди три дни. Дирианген – Окотал единицата е само на 1,35. Затова ще посоча под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Тук си заслужава игра на хикс. Сходна картина на Естели – Реал Мадрис и затова отивам на атака на хендикапа – 2,20 вefbet е за победа с повече от един гол разлика. За домакините естествено. Жалапа – Ферети Х хендикап за 3,80 в efbet, което означава победа с точно един гол за гостите.

В ранната сутрин ми е най-доброто. Купа на Хонконг, Уфу Тай – Гуанджоу РФ, гостите да вкарат 3 или повече гола за 2,30 в efbet. Мачът е с над четири гола, дори препоръчвам линията от над 4,5. За съжаление нямаме Австралия. И затова завършвам с мач от 13:00 часа утре. Той е от Беларус. Слутцк – Славия Мозир под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Виждате, че футболът е напълно достатъчен и затова няма да навлизам в територията на спорта. Все пак след загубата си в четвъртък Каруана днес ще гони задължителна победа срещу Непомнящи и коефициентът си заслужава 4,50 в efbet. Говорим за турнирът на претендентите по шахмат.