Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70,00%
Заложени единици: 67
Спечелени единици: 38
YIELD: -43,58%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,54%
Заложени единици: 5173
Спечелени единици: 4796
YIELD: -7,28%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Пак извадихме късмет. Цели четири реални футболни мача ни предлага днес програмата. За съжаление това са добрите вести, Мианмар също отложи мачовете за първенството. Няма да се състоят нито днес, нито утре. Още един удар дойде от Австралия – там също прекратяват първенството. Но пък Беларус е на линия в петък, събота и неделя. Обаче винаги с едно засега.

Топ прогноза, Ангелхолмс – Астро над 3,5 гола за 1,70 в efbet. Приятелски мач в Швеция, който започва в 18:00 часа българско време. Вчера опитах подобна история, не ми достигна едно попадение. Рискът да вкарат само 3 гола е наличен, ако през първото не паднат поне 2. Затова съвсем резонно и да се търси над 1,5 гола първо полувреме за 1,75 в efbet. Ясно е, че е на ези тура. Домакините са по-силният отбор и би трябвало да надделеят с лекота. Но съм забелязал, че може би по-силните на хартия не играят достатъчно навито в подобни контролки. Имам и трето виждане и то е гол/гол. Смятам за сигурно, че ще паднат попадения в двете врати.

Оставам в Швеция с другите три мача. Първоначално бе само Стоксунд – Карлсберг. Тук имаме пълна равностойност и това ми дава възможност да посоча почти непробиваем знак – гол/гол за 1,50 в efbet. Головете в двете врати ги броя за неизбежност. Написах, че отборите са равностойни, но все пак имам предпочитание и за победител – 2 на 2,60 в efbet.

От 18:20 часа Амхултс – Лондсбода под 4,5 гола за 2,15 в efbet. Мач с изявен фаворит и това са домакините. Пиша ги тези неща, но си представям какви редки дърводелци са и в двата отбора. Разчитам повече на неумението им, отколкото на майсторството им. Все пак подовете не са любима игра на повечето от вас и затова ви давам алтернатива с над 2,5 гола първо полувреме за 2,50 в efbet. По традиция повечето голове в тези мачове са през втората част, но вчера пък се случи изключение.

Само маркирам мача Алертс  – Спелингсмхолмс, който ще се появи в програмата на живо. Алертс спечели през уикенда с изразителното 9-2. Понякога се отива на другата крайност следващия път, но ви съветвам да си гонете високите линии. Ако не 11 гола, поне ще вкарат 6-7.

В Русия също имаме приятелски мач между Сатурн Раменское и Сахалин и ви става ясно, че това е на поне 10 хиляди километра от моето място. Мачът е от 15:00 часа българско време, местното може да 18:00 или 19:00 часа. Съперниците са доста равностойни, ще стане хубава битка. Голове няма да има изобилие, първата част вероятно ще остане нерезултатна. Все пак посочвам изпитаното под 2,5 гола за 2,10 в efbet.

Продължава турнира по шахмат в Екатеринбург. Гордея се, че вчера познах как ще се развие мача Непомнящий – Лен Дирен. Беше интересен шестия кръг с цели две победи. По принцип обаче винаги ремитата изпъкват. Днес обаче имаме почивен ден, но мачовете в сряда започват рано от 13:30 часа и ще дам прогнози от днес за утре. Саша Гришчук винаги ми е във фокуса с неговата уникална способност да ремизира. Този път обаче може да спечели срещу Гири.  Със сигурност Гири няма да спечели в този мач. Пак стигам и до фаворита Каруана, който изостана много и трябва да катери висок връх. Каруана да спечели срещу китаеца Ван Хао също ми е в полезрението, но сигурното е, че китаеца няма да спечели. Имаме битка на върха на класирането между Ваше – Лаграв и Непомнящий. И двамата играят много агресивно и не са от онези, които ще сключат лесно примирие. Немопнящий играе най-силно досега и може да прибави нова безценна точка в актива си. Победа за французина ми се вижда малко вероятна. Имаме обаче и мач на дъното между Лен Дирен и Алексеенко. Тези двамата ремито въобще не ги устройва, защото вече изостават сериозно. Логиката сочи към победа за някой от двамата. Коефициентите ще са по 6,50 в efbet.

Това не е всичко за днес. Имам подръка и хокей на лед. Сериозен хокей на лед. Неман – Шахтьор Солигорс от първенството на Белaрус. Втората третина над 1,5 гола за 1,90 в efbet. Това е печелившата прогноза.