Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70,00%
Заложени единици: 75
Спечелени единици: 91
YIELD: 21.47%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,54%
Заложени единици: 5689
Спечелени единици: 5323
YIELD: -6.43%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

 Доста по-успешно в неделя, но оставям равносметките настрана. Започва нова страстна седмица, която ще завърши с появата на нов бисер в короната на футбола – Ла Лига. От четвъртък нататък ще разполагаме с двете испански лиги. На фона на тази новина, връщането на Турция и началото на шведското първенство едва ли са толкова вълнуващи. Но има все още колебаещи се. Румъния и Швейцария например яко се двоумят. А в Африка, Азия и Америка футболът явно е зарязан до второ пришествие.

В понеделник пътнико потока рязко намалява, но не е като допреди месец, когато нямаше нищичко. Разполагам с достатъчно мачове, а на някои дори няма да обърна никакво внимание. Топ прогноза, Хамбургер – Холщайн Кил над 2,5 гола за 1,70 в efbet. Няма да разсъждавам върху качествата на съперниците. Те са напълно равни, както между всички отбори във Втора Бундеслига. Вкарвам се в следната логика. Хамбургер трябва да бие, това е ясно. Ще му се даде ли победата лесно – в никакъв случай. Холщайн са с 9 оувъра в последните 10 мача. Да си го заковем на далеч по-стабилния оувър над 2,5 гола. А който иска да си сложи ръката в огъня – 1 с гол/гол на 3,00 в efbet.

Четири дни се точи кръга в efbet лига. Това означава и съставяне на бонус колонка, задължително е да се атакува печалбата от 500 лева. Днес мачът в България е Царско село – Славия. Съперниците трябва да изорат тревата за да не завършат наравно. Прогноза 12 с над 1,5 гола в мача за 1,95 в efbet. В колонката слагам заглавието и добавям Бейтар – Макаби Тел Авив 2 на 1,60 в efbet. Обяснявам, че Макаби Тел Авив лети към нова шампионска титла. Поредицата от победи трудно може да бъде спряна. Направих проверка колко мача остават в първенството на Израел. Още 8, последният е на 8 юли. Така, че Макаби Тел Авив все още не е шампион и играе с пълна мотивация.

В ранните часове имаме Армения. Започвам да се ориентирам все по-добре. Не са много по головете и стават доста равенства. Лори – Ширак 2 до 3 гола в мача за 1,70 в efbet. Опцията е брой голове и се намира в средата на списъка. В другия мач Алашкерт – Арарат Армения под 2,5 гола за 1,90 в efbet. Давам идея за опция гол след 30 минута. Започвам да го срещам често като прогноза за голове.

В Гърция Ламия – Панетоликос 1Х двоен шанс с под 2,5 гола за 1,90 в efbet. И в Чехия Ихлава – Храдец Кралове Х2 двоен шанс с гол/гол за 2,50 в efbet, но в случая наживо може да играе изчистеното гол/гол.