Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 30,00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 39
YIELD: -43,38%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,54%
Заложени единици: 5160
Спечелени единици: 4784
YIELD: -7,28%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Продължаваме в режим каквото има, всичкото се играе. Да се радваме и на малкото, защото без играта ще е още по-нерадостно.

Топ прогноза от Никарагуа. Опитът да стоя без да мърдам от Беларус не носи достатъчно успех, не защото не ми е ясно какво се случва, а защото правя неподходящи движения. Топ прогноза, Манагуа – Ювентус Манагуа 1 на 1,70 в efbet. Ще трябва да се чака до утре сутринта, но нямаме право на глезотии при тези обстоятелства. Мач с абсолютно ясно изразен, непоколебим домакински профил. Тази нощ мачовете завършиха с три безпроблемни победи на домакините и явно това е тенденция в Никарагуа. Другият двубой по-същото време от 02:00 часа българско време е Сабанас – Чинандега и изборът е под 2,5 гола за 1,75 в efbet. Отбори с ниско съдържание на футбол, които ще въртят мача в двете нули. 

Продължава кръга в Беларус. Някои се възмущават, други приемат избора на футболистите. Гледах досега всички мачове и качеството не ме впечатли. Головите положения и въобще смислените действия са кът. Днес Белшина – ФК Минск под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Това е най-естествения вариант. Много трудно ще паднат въобще голове, но нещо съдиите ми прави впечатление, че лесно гонят с червени картони. И май че са като нашите – предварително знаят кой да остане с човек по-малко.

Утре сутринта завършва и кръгът в Австралия. Първо от 10:30 часа Нюкасъл Джетс – Мелбърн Сити 1/2 двоен шанс с над 2,5 гола за 1,90 в efbet. Ще използвам позната комбинация. Отивам на оувър, защото двата съперника могат да произведат добро зрелище. И вече в 12:30 ч. по обедно време Пърт Глори – Уестърн Юнайтед, 1 с гол/гол за 3,25 в efbet. Опитвам мощна атака на висок коефициент, страхливите могат да си го оставят на 1 и над 2,5, което е на много по-ниското 1,85.

И нещо трябва да се прави днес следобед. Един от анголските мачове остана за днес и там имаме непоклатим ъндър под 2,5 гола на Саграда – Уила. Ще го карам в тази посока и на други мачове в Ангола. Каала – Кабинда под 2,5 гола за 1,50 в efbet. Малко попадения на Санта Рита – Вилет под 2,5 за 1,55 в efbet. Търся нещо по-интересно и го откривам на Кубанго – Академика 2 на 2,25 в efbet. Нещо като вчерашния бисер с победата на Петро. И отново се връщам към сигурни води – Хуамбо срещу Прогресо под 2,5 за 1,55 в efbet.

Огромен избор от приятелски мачове в Скандинавия, дори имаме един от 20:00 часа. Той ми е първият в списъка и дори го бях подредил за заглавие. Вестерос – Франке над 3,5 за 1,70 в efbet, но задължително трябва да се атакува и на по-високи линии. Аридс – Лаганс над 4,5 за 2,10 в efbet и Алетс – Скрея под 4,5 за 1,75 в efbet. Това са типични мачове за игра на живо. Трябва да се усетят накъде отиват и да се атакува на оувърите.