Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 100,00%
Заложени единици: 65
Спечелени единици: 112
YIELD: 73%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,30%
Заложени единици: 5614
Спечелени единици: 5232
YIELD: -6.80%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Напрежението може да се реже с нож. И то с много остър нож. 13 поредни успешни топ прогнози само  на опция оувър. Радостта и щастието са ми много в повече. Но жаждата за още един, и още един, е още в повече. Вълнението е 10 бала, но концентрацията и мотивацията са на макс. Само допълвам, че държа под контрол и общата картина. Вчера например от 8 прогнози познах 7. Успехът ми с Гари Андерсън също го закачам като орден на мундира.

Няма да се шегувам постно с това, че днес няма да посоча над 2,5 гола за топ прогноза. Ще ми се, но няма как да го направя. Кастингът бе за най-сигурните оувъри. И завърши успешно. Топ прогноза за 14-и пореден успех Височина Ихлава – Варнсдорф над 2,5 гола за 1,60 в efbet. По-долу в текста ще видите кои бяха основните конкуренти да влязат в историческата поредица. Прогнозата е на 100 процента статистическа. Вчера гледах Усти над Лабем срещу Бърно. В Друха лига се играе доста сносен футбол. И доста нападат. Очаквам днес подобна картина в Ихлава или Йеглава, не знам как на чешки е правилно да се каже. Домакините са тотален фаворит за победата, но 1 с над 2,5 носи само една десета в повече и затова не го посочвам като вариант. Все пак няколко доказателствени факта. На домакинствата на Ихлава са паднали 36 гола в 9 мача, на гостуванията на Варнсдорф 38 също в 9 мача. Сами виждате, че гравитират около 4 средно. Последните 2 мача между съперниците са 3-1 и 2-1. За мен проблемът е гостите да вкарат попадение. Но дори да не стане, пак остава сериозна надежда домакините да отбележат 3 пъти. И най-важната подробност. Мачът е днес от 18 часа и букмейкъра със сигурност ще се коригира, защото са го посочили за 30 май от 18:00 часа. Направил съм проверка, играе се днес със сигурност.

Към останалите оувъри, които взеха участие в кастинга. Но нямаха същите качества като този, който се качи в заглавието. Много силно изкушение имах за Силкеборг – Нордселанд, но ние си знаем, че Дания си е гнила работа. По статистиката твърдо над 2,5 гола, аз дори го посочвам на над 3,5 за 2,35 в efbet. След вчерашния абсолютен фурор в Германия ми поникнаха криле за експерименти. Оснабрюк – Регенсбург над 2,5 гола за 1,85 в efbet. При домакините се забелязва тенденция към мачове с много попадения. И остана третото предложение. Възобновява се и първенството на Полша. Шльонск – Раков над 2,5 гола за 2,05 в efbet. Пак по досегашни наблюдения.

Не сте очаквали, че чак в средата ще посоча мнение за основния мач днес. Фрайбург – Леверкузен, първо впечатление оувър оттук докрая на света. Така беше до полунощ. След това нещо ми просветна. Този мач може въобще да не вдигне линията от над 2,5 гола. Фрайбург рядко ще минават центъра и ако не падне бърз гол, нещата сериозно ще се закучат. Прогноза 2 на 1,71 в efbet. Във Втора Бундеслига Дармщад – Гройтер Фюрт Х на 3,57 в efbet. Много обещаваща опция.

Още едно завръщане – Австрия. Финал за купата на страната между Залцбург и Аустрия Лустенау. При такава видима неравностойност финалите в Австрия завършват 5-0. Прогноза Залцбург над 3,5 гола самостоятелно за 2,30 в efbet.

За добър старт на уикенда Даегу – Сангму 1 на 2,35 в efbet. Гостите стартираха отлично, но с две победа у дома срещу слаби съперници. Днес Дегу ще запише първа победа. И за да покажа, че не съм изцяло на вълна оувъри, съм намерил и три отлични сухи опции. В Полша Погон – Заглембе под 2,5 гола за 1,80 в efbet, в Сърбия Войводина –Чукарички под 2,5 гола за 1,70 в efbet и в Унгария Капошвар – Залаегерсег под 2,5 гола за 2,35 в efbet. И отново към Южна Корея с нещо много специално за утрешната сутрин. Гангун – Чонбук над 3,5 гола за 3,00 в efbet.