Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80,00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици: 92
YIELD: 33.55%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,42%
Заложени единици: 5657
Спечелени единици: 5282
YIELD: -6.63%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

След лекото отстъпление началото на седмица, вчера се нахвърлих като гладен звяр върху беззащитна жертва. Много бързо разсеях съмненията, че ще загубя способностите да предвиждам резултатите. В Германия 2 от 2, в Чехия 4 от 5 , в Австрия 2 от 3, в Португалия професура с 2 от 2 и напътствия за високата единица.

В четвъртък нямам условия да се развихря, защото както винаги е затишие пред буря. Но имам чудесно продължение за нова серията от топ прогнози. Излъчил съм мач във формат 9 от 10. Лига Льомит, Макаби Петах Тиква – Апоел Акре 1Х двоен шанс с под 3,5 гола за 1,70 в efbet. Точно  копие на съвършената буря. Петах Тиква са водачи в лигата и шансът да загубят днес е минимален. Второто условия с головете изглежда по проблемно. Но Акре са отборът с най-силно изразен ъндъристи профил. А като гост срещу много по-силен съперник едва ли ще минават често центъра. Залагам много на успех днес и поради друга причина. Заради дългата серия с над 2,5 гола, не съм вкарвал в зеления сектор различна прогноза. Така, че ми е нещо като повторен дебют.

Както написах вече, не е като вчера. Но пък какво ни чака в петък, събота и неделя! Португалия днес е с три двубоя. И целта ми не може да бъде друга освен 3 от 3. Започвам с Маритимо – Сетубал под 2,5 гола за 1,60 в efbet. Нисичко, но не го виждам на голове. Бенфика – Тондела, тук може да стане баф на 18-а степен. Името Тондела винаги навежда на мисъл за яка печалба. Пиша за го за да се опита задължително 2 на 18,00 в efbet. Но резона сочи към гол/гол на 2,45 в efbet. Огледално на вчерашното на Фамаликао – Порто. И последни играят Гимараеш – Спортинг. Бия в посока на домакина, но прогнозата ми е странна – двата да вкарат – Не на 2,05 в efbet.

 Оттук нататък продължавам с по фриволни неща. По принцип избягвам Армения, но сега ще се пробвам. Два мача днес и гоня пълна успеваемост. Ширак – Арарат Ереван 1 на 1,80 в efbet. Ставката трябва да е поне 2,50 и това ме навежда на мисълта, че гостите имат сериозен проблем. А и да призная – чух такова нещо. Ноа – Алашкерт под 2,5 гола за 1,75 в efbet. Казвам добре дошъл на клуба, кръстен на ноевия ковчег. 

Еднотипна игра на двата мача в Чехия. Те са от второто ниво. Ако искате с умерен риск сигурна печалба играйте за фаворитите в двойка и ще направите около 1,80. За мен ставките са ниски и затова посочвам: Витковице – Бърно 2 от 1-0 за 1,95 в efbet и Дукла – Вишеград 1 от 0-1 за 1,80 в efbet. С други думи игра на хендикап. Имам и трети вариант с азиатските линии. 

И последно мач от Втора лига на Полша. Много искам да завърша във возходяща, защото в последно време не ми се получава. Радомяк – Одра 1 на 2,15 в efbet. Признавам, че при по-различни обстоятелства щях да го фрасна в заглавието. И насока за нощта. В Коста Рика започнаха да валят попадения вместо тропически дъжд.