Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 90,00%
Заложени единици: 67
Спечелени единици: 99
YIELD: 48.13%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,42%
Заложени единици: 5642
Спечелени единици: 5267
YIELD: -6.64%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Свърши се, на 17 –ия път паднах от високо. Пак излезе вярна народната мъдрост – като е писано да се удавиш, няма да се обесиш. Или обратното. Да ви кажа всичко опира до психика. Бях сигурен, че грешката ще дойде в Германия, но бягството не ме спаси.

Толкова, затварям най-славната страница в рубриката. Но ми е някак леко на душата. Както казват във футбола – днес ще се забавляваме. Няма да играя за победа на всяка цена. Топ прогноза, Брьондби – Сондериске 2 на 5,00 в efbet. Коефициентът казва всичко, отново съм зареян в небето. Но предложението не е просто така взето от нищото. Гледах всеки един датски мач след подновяването и вече имам сериозни наблюдения. Първото е, че е голяма мъка с головете. То няма и положения. Оказва се, че там уж слабите отбори са си доста прилични. Домакински фактор няма никакъв. Вчера Мидтиланд абсолютно заслужено загуби от Хорсенс, огромното им предимство в корнерите не е показателно. В днешния мач също ще има много корнери. Сондериске е в серия от шест поредни загуби навън. Както се видя всяка серия си има начало и край. В последните си 5 гостувания на Брьондби обаче имат само едно поражение. Ако не ви харесва рисковата ми прогноза, ви посочвам и далеч по сигурния ъндър под 2,5 гола за 2,30 в efbet. След като направих рекорд на оувъри е време да се насоча към ъндърите. 

Днес Германия е представена от трета Бундеслига. Скоро може да започнат и селските им групи. Трета Бундеслига както добре се знае се играе на оувър и на сигурно попадение през първото полувреме. Днес ако бях на вълна оувъри сигурно щях да намеря нещо в Германия, но по-добре, че не ми се налага. Мачовете са малко криви. Ханза – Манхайм Х2 на 1,70 в efbet. Унтерхахинг- Инголщад Х на 3,30 в efbet. Вюрцбюргер – Магдебург Х на 3,40 в efbet. И да обобщим правилните насоки. Комбинация 3 от 5 с хиксове на петте мача и игра на ъндър.

Завръща се Австрия. Можеха да го направят поне преди 2 седмици заедно с Германия. Първи играят изпадащите. Там първенството е разделено на две. Съществуват два варианта. Или като Германия да се разцепват от голове, или като в Дания да е страшна мъка. Между другото в Дания феновете стоят на паркинга пред стадиона в колите си. Не знам дали петима в една кола е по-добре от това да влязат на стадиона и да са далеч един от друг! Знам обаче, че Ватенс ще бие Санкт Пьолтен – 1 на 2,20 в efbet. И Х на Аустрия – Адмира за 4,25 в efbet.

Последното първенство, което ми попада във фокуса е чешкото. Всъщност и двете им лиги. И тук съм с преки наблюдения. Втората ми топ прогноза е Прибрам – Славия Прага гол/гол на 2,30 в efbet. Това е мач в което могат да паднат 5-6 гола и да стане голяма изненада. Болеслав – Злин 1 на 1,95 в efbet. Домакините ще се възстановят неочаквано бързо след нокаута с 1-7 от Пилзен. Дори отивам по далеч – ще вкарат поне 3 гола на Злин. Яблонец – Либерец 2 на 3,00 в efbet. Яблонец също бе на пода срещу Славия, но в днешния мач няма да получи възможност да си върне самочувствието. Либерец обективно е най-достоен за третото място.

Във втора лига е мачът, който щеше да е 18-ото успешно стъпало ако вчера не бях се препънал. Варнсдорф – Жижков над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Отново се доверявам абсолютно на Варсндорф а и няма изгледи да се случи нещо различно от резонен оувър с гол/гол. Лисен – Ихлава 1 на 4,40 в efbet. Това ми е втората остра шпага за деня. 

 

 Последното предложение е от Израел. Апоел Тел Авив Бейтар 2 на 2,50 в efbet.