Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60,00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици: 46
YIELD: -33.04%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49,63%
Заложени единици: 5542
Спечелени единици: 5108
YIELD: -7.83%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

 Насладата от завръщането на футбола за щастие продължава и в понеделник. Имаме мач от Бундеслигата. Седмицата стартира с очакване за нови предизвикателства и все по-сериозно отдалечаване от тъмните времена.

Естествено и закономерно топ прогноза е Вердер – Леверкузен с над 2,5 гола за 1,65 в efbet. Противно на мрачните прогнози досега в 8 мача бяха вкарани 22 гола. Отборите показаха голямо настроение, независимо от празните трибуни. Едва ли някой може да има сериозни претенции към качеството на футбола. Последният мач в кръга изглежда като класически оувър от всички страни. От едната страна имаме домакин, който се бие за своето оцеляване, от другата много силен съперник, който знае как да вкарва попадения. Традицията също повелява мач с много голове. Прибавяме и специалния статут да играят от 21,30 часа в понеделник. Футболистите знаят, че за този момент техния сблъсък е като финал на ШЛ – ще ги гледат милиарди по цял свят. Много основания да видим хубав футбол и поне 3 гола. За мен оправдано е да се потърси и по-високата линия от над 3,5 гола. 

Дадох обещание на Тюркменистан и смятам да го изпълнявам. Те ми бяха на помощ в трудните моменти. Днес три мача от кръга. Шагадам – Небитчи 1 с под 3,5 гола за 1,90 в efbet. Първенството са дели на 3 касти. Домакините са от втора категория, гостите от трета. Енергетик – Мерв, тези двата са твърдо трета категория отбори. Прогноза под 2,5 гола за 1,80 в efbet. И най-качествено зрелище Копетдаг – Ашхабад Х2 двоен шанс на 2,20 в efbet. Единицата е силно надценена. Статистическото предимство не ми изглежда достатъчно за да се доверя изцяло на домакините. Няма да пропусна и дербито в младежката група между Ахал и Алтън Асър. Гостите са клинични убийци – бият наред с много на малко. В 8 мача вкараха 31 гола. Досега никой не успява да им отбележи гол, когато са били гости. 2 без двата да вкарат за 2,15 в efbet.

И няколко приятелски мача в празното пространство между обеда и вечерята. И двата са от Израел и ги виждам по един и също начин с гол/гол и над 2,5. Бней Йехуда – Бейтар над 2,5 за 1,60 в efbet и Нетаня – Беер Шева над 2,5 за 1,85 в efbet. Наживо ви съветвам да добавите и опцията гол/гол.

Понеделник е ден за завръщане на Пи Ди Си Хоум – най-следеният спортен турнир. В събота летящия шотландец Гари Андерсън помете фламанската конкуренция. В неделя обаче нещата за Нервака Прайс въобще не бяха розови. Днес на ринга излиза най-харесвания състезател в дартса – Питър Райт. Всички знаят откъде дойде обожанието – от непрекъснатата смяна на цвета на косата и прическата мохикан. Райт е считан за абсолютен фаворит тази нощ, но имам сериозни съмнения, че с това съгласни Кщищоф Ратайски и Джъстин Пайп. Особено Ратайски, който е най-прогресиращият в целия тур. Райт – Ратайски 2 на 2,70 в efbet и Хънт – Пайп 2 на 1,60 в efbet.