Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 90,00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 105
YIELD: 55,00%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 5588
Спечелени единици: 5190
YIELD: -7,13%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Рязко застудяване след вчерашната жега – минимален брой мачове днес. Но и един да имаше само, щеше да е исторически. Днес цифрата с познатите поредни топ прогнози, само с една използвана опция над 2,5 гола ще стане 10. Или няма да стане….

Както е речено – никога не е късно да станеш за резил, но на мен не ми се получава. Независимо от необичайната обстановка, отново април и май бяха с най-добрата успеваемост щом се отнася до топ прогнози. Концентрация и мобилизация, а днес и молби към всевишния. Топ прогноза Дукла Прага – Височина Ихлава над 2,5 гола за 1,65 в efbet. Единственият сериозен аргумент е лекото снижение на коефициента в последните часове. Една десета надолу, но все пак е някаква насока. Това е първи мач във втора чешка лига след подновяването на сезона. Доиграването е в 13 кръга и днешните съперници са сред най-сериозните кандидати за промоция. Дукла изигра три контролки преди новото начало и ги загуби по един и същ начин. Поражения с вкаран гол и допуснати повече от един. Същата ситуация при Ихлава – 4 мача винаги с допуснати 3 или повече попадения. Ако върнем лентата назад Дукла е с 3,5 средно на мач, Ихлава с 3,2. Дукла са със 70 процента в зоната на оувърите, Ихлава с 55. Не казвам, че това са най-убедителните данни, но са някаква насока в полза на поне 3 гола в мача. Давам и още една насока – 1Х двоен шанс.

Вторият мач, който ми бе в полезрението за заглавие е от Армения. Арарат Ереван – Урарту, като гостите дебютират в рубриката. Тук обаче нямам силни основание за увереност в оувъра. Дори напротив повече бия към под 2,5 гола. Почти сигурен съм, че гостите няма да загубят – Х2 двоен шанс на 2,45 в efbet. И вече споменатия ъндър на под 2,5 гола за 1,95 в efbet.

Рано през деня имаме мачове за купата на Виетнам. Единственият, който попада в моето полезрение е Хонг Лин Ха Тин – Фико Тай Нин. Двубоят започва в 14:00 часа и е последен по програма. Няколко важни насоки. Домакините са от висшия ешелон, а гостите от втория. Но миналата година играха на едно и също ниво – второто. Хонг Лин започна зле първенството с две загуби преди прекъсването в началото на март. Не виждам чак такава огромна пропаст между съперниците. С оглед на досегашните резултати в турнира посочвам под 2,5 гола за 3,40 в efbet изпъква силно, както и двата да вкарат – Не и под 2,4 гола за 2,80 в efbet.

В късния следобед има сериозна вероятност да се появят два контролни мача от Израел. Досега тенденцията там бе неизменна към повече от 2,5 гола в мач. И с нетърпение очаквам утрешния ден с много богата футболна програма. Ще имаме налични 9 различни лиги, но естествено най-вълнуващо ще бъде приключението в Първа Бундеслига.