Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40,00%
Заложени единици: 74
Спечелени единици: 80
YIELD: 7.50 %

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,53%
Заложени единици: 5716
Спечелени единици: 5347
YIELD: -6.46%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

По план днес трябваше да започне европейското първенство, но както се казва – всяко зло за добро. Имаме на разположение рекорден брой футболни мачове за втория уикенд на юни. Не ни остава нищо друго освен да се насладим на възможностите.

Върна се Испания и независимо от празните трибуни се видя, че футболът е от съвсем друго качество. От първо наблюдение се оформиха две тенденции – без гол до 10- минута и малко картони. Трудно влизат в мача и много се пазят от контузии. Не съм в добра серия при топ прогнозата, но това не ми пречи да вземе непопулярно решение. Топ прогноза, Гранада – Хетафе гол/гол на 2,35 в efbet. Направо стъпвам в минно поле с контрааргумента, че е безумие да се търсят голове след толкова дълга пауза. Приемам го за сведение, но се осланям, на фактите. Гранада вкара гол в 11 от 13 –те си мача у дома. Хетафе има долу-горе същата статистика като гост. Съперниците играят прекрасен футбол и са способни да направят тази вечер спектакъл. Маркирам и другия испански мач, който е за онези, които не са се преработили през седмицата. Трудещите се трудно ще издеянат до 1 часа след полунощ. Валенсия – Леванте 1 на 1,70 в efbet. Странно как, но в това градско дерби „прилепите“ винаги взимат трите точки. С Ла Лига 2 положението го знаете, четири мача тази нощ и поне два хикса. Играйте си 2 от 4 и си свиркайте.

От Испания към другата елитна дестинация – Германия. Хофенхайм – Лайпциг, самоубийствено смело 2 с хендикап от 1-0 за 2,10 в efbet. Мислех го много и накрая се спасих от головите линии. Лайпциг е един вкъщи и съвсем друг навън. Спокойно могат да зашият три-четири гола на Хофенхайм. А се досещате какъв е основният аргумент – създателят на Хофе Нагелсман, сега е в Лайпциг. Втора Бундеслига ме плаши до смърт, но днес смятам, че ще изляза победител в неравната битка с два гол/гола. Зандхаусен – Арминия гол/гол за 1,75 в efbet. Този мач го виждам без двойка със смело отношение 1Х с гол/гол. И Динамо Дрезден – Хамбургер също гол/гол на 1,75 в efbet. И пак смелата игра е 1Х с гол/гол.

Както винаги в петък давам предимство на новодошлите. Завръща се Турция с два мача от 21 часа. Гьозтепе – Трабзон двата да вкарат и над 2,5 за 2,00 в efbet. А като добавите и знак 2 съвсем ще сте в целта. Фенербахче – Кайзериспор 1 с хендикап от 0-1 за 2,10 в efbet. Очаквам Кайзери да се съсредоточат изключително върху домашната сцена.

Няма много да се разпищолвам, защото както съм тръгнал мога да пиша още много. След като имаме мач от България, значи трябва да се пробваме за бонуса от 500 лева. Ботев Враца – Царско село гол/гол на 1,90 в efbet. Вчера Етър и Дунав ме разбиха, а трябваше да го очаквам. Дунав не за първи път участват в подобни представления. Към колонката прибавям нещо за което писах по-горе. Валенсия – Леванте без гол 1-10 минута за 1,25 в efbet и Гранада – Хетафе без гол 1-10 минута 1,25 в efbet.

Не останаха много неща, но не съм забравил най-важния мач за деня. Купа на Италия, Ювентус – Милан. Когато тези два тима са на терена винаги се случва нещо интересно. Първият мач завърши 1-1 преди три месеца. Сега пак прогнозирам да има голове в двете врати – двата да отбележат за 1,95 в efbet.

Сред малкото поводи за радост вчера бе представянето ми в Португалия – 2 от 2 с много ясни и точни насоки. Днес върволицата не спира с нови два двубоя и отново се целя право в целта. Морейрензе – Рио Аве без и най-малки съмнения гол/гол на 1,80 в efbet. И понеже не съм дал нито един класически оувър досега, над 2,5 на Спортинг – Пасош де Ферейра за 1,80 в efbet.

Но не мога да завърша дотук. Няколко изстрела за едър дивеч. Хърватия, Локомотив Загреб – Динамо 1 на 5,00 в efbet. Нещо хубаво трябва да се случи между тези два братски отбора. В друга част на Югославия, Пролетер – Явор над 4,5 гола за 5,00 в efbet.