Време е за големите Counter-Strike битки от ЕSL Pro League North America! Днес има три мача, върху които да обърнем специално внимание. Ще започнем с точен резултат на сблъсъка между Faze Clan и Тyloo. Тук има изявен фаворит, а победата с 2:0 за Faze при 1.45 коефициент в efbet изглежда подарък. Формата на Никола „NiKo“ Ковач е повече от добра, а това определено трябва да плаши китайските геймъри. 

Вторият мач, който си заслужава, е срещата между 100 Thieves – Swole Patrol. „Крадците“ са №9 в световната ранглиста и притежават много силни единици в лицето на Джъстин „jks“ Савидж и Йоаким „jkaem“ Мърбостад. Двамата са геймъри от световна класа, които са способни да донесат чиста победа с 2:0 при 1.65 коефициент в еfbet. Swole Patrol няма нито опита, нито индивидуалната класа на 100 Thieves в големите турнири. 

За финал ще се обърнем към мача на легендите от Team Liquid. Oтборът излиза срещу бразилците от MIBR, които са в серия от три поредни победи. Тук можем да потърсим изненада и по-висок коефициент. Трудна победа и 2:1 точен резултат за Team Liquid при 3.10 в efbet. Изглежда риск, който обаче си заслужава.