Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 75,00%
Заложени единици: 75
Спечелени единици: 91
YIELD: 21.93 %

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 50,65%
Заложени единици: 5703
Спечелени единици: 5347
YIELD: -6.24%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Как изведнъж темпото стана интензивно. Само преди по-малко от месец ми се налагаше да търся топ прогноза в Кънтър Страйк, а днес в списъка имам стотина футболни мача. И само една малка част от тях влязоха в употреба. Малка, малка – 20-ина мача!

Най-накрая бях истински шамаросан. Очаквах го и се случи. Това по отношение на вчерашната топ прогноза. Но напук оставам пак в Германия, при това без да обърна никакво внимание на Трета Бундеслига. Днес фокусът е Купата и вторият полуфинал Байерн – Айнтрахт. Точно тези два съперника в последно време се разпорват от попадения и числото 5 почти винаги се появява на таблото. Ще е чудо на чудесата ако головата линия спре на 3 или по-малко. Вероятно ще паднат 6 или 7 гола, скромно съм дал само над 3,5 за 1,70 в efbet. Но вие не спирайте, защото попаденията ще валят. Това, че е мач за купата не е никакъв проблем. Айнтрахт не могат да се бранят, техния шанс е да отговорят на баварците подобаващо. По тази причина най-масовата игра днес на този мач е гол/гол за 1,85 в efbet.

 Днес имаме изиграване на отложен мач в България и съм длъжен да съставя бонус колонка за участие в играта за 3 по 500 лева. Правя го лекота, Арда – Лудогорец 2 без гол/гол за 1,70 в efbet. Добавката също е от България. Ботев Пловдив – ЦСКА София с двата да вкарат – Не за 1,80 в efbet. Правя уговорката, че това бе правилният знак и вчера за Локомотив Пловдив – Левски. А видяхте ли, че както предвидих, ъндърът падна от 1,60 до 1,40! Понеже вчера в Полша ме сполетя Ватерло, днес с пълна сигурност посочвам Легия Варшава – Арка 1 с над 2,5 за 1,65 в efbet.

И към тематичните раздели. Отдавам дължимото на мач номер едно на деня. Дербито на Сърбия между Партизан и Цървена звезда, но в турнира за купата. В един двубой от полуфиналната фаза. Прогноза под 2,5 гола за 1,80 в efbet. И спокойно можете да го гарнирате с втори ъндър под 2,5 на Чукарички – Войводина за 1,70 в efbet. 

Продължавам по отделни държави. В Португалия програмата стартират Сетубал – Санта Клара и абсолютен ъндър под 2,5 гола за 1,55 в efbet. Порто – Маритимо 1 с гол/гол за 3,20 в efbet. Тук е ясно, че треперенето е за гол на гостите, но Порто допусна на свой терен попадения на противника в 6 от 8-те си мача през годината. Преди мача в Порто обаче ще  играят Портимонензе и Бенфика и тук посочвам 2 с под 3,5 гола за 2,10 в efbet.

В последно време си промених отношението към Унгария. Пакши – Ференцварош гол/гол – Не за 2,10 в efbet. И Пушкаш Академи – Капошвар 1 без да допуснат гол за 1,90 в efbet. Капошвар се римува с кошмар, днес очаквам да им напълнят кошарата.

И към кръг във фокус, днес от Чехия. Мачовете започват в 19:00 часа, защото е предпоследен кръг от редовния сезон. Без един, давам прогноза на останалите седем. Убеден съм, че поне до 5 от 7 ще го докарам. Чешке Будьовице – Теплице 1 с над 1,5 за 1,95 в efbet. Класическата единица също е годна за употреба, но е само на 1,70. Точно класическа двойка посочвам на Острава – Славия за 1,75 в efbet. В този мач няма да има много голове и въобще няма да има такъв за домакините. На сигурно Яблонец – Карвина 1Х с под 3,5 гола за 1,60 в efbet. Млада Болеслав – Сигма над 2,5 гола за 1,90 в efbet. Тук ме се мержелее головия спектакъл в кръга. Пилзен – Злин 1 с хендикап за 1,70 в efbet. Прибрам – Либерец с прецизната опция 12 двоен шанс, съчетан с под 2,5 гола за 2,45 в efbet. За край съм оставил гвоздея в шоуто – Словачко срещу Бохемианс 2 на 4,40 в efbet. Гледах Бохемианс срещу Спарта и загубата им бе крайно несправедлива.