Предстоят най-важните битки в груповата фаза на ATP Cup, а нашите момчета от България се изправят срещу Белгия в ключов сблъсък. Моята топ прогноза е победа за „лъвовете”, която е оценена на 2.10 в efbet и определено може да стане факт. Освен това отделно можете смело да залагате на Григор Димитров срещу неговия абонат Давид Гофен, като успехът на българина е оценен на 1.62 в efbet.

Очертава се двубоят между Германия и Канада също да бъде изключително интересен. Съветвам ви да пробвате късмета си на Александър Зверев срещу Денис Шаповалов, като коефициентът за първия е изключително апетитен – 2.45 в efbet. Също така можете да пробвате и за успех на Феликс Оже-Алиасим срещу Ян-Ленард Щруф, като тук коефициентът е 2.00 в efbet.

Ще завършим днешните прогнози със сблъсъка между Италия и САЩ, който също е от въпросния турнир. Тук моето предложение е да залагате на италианците, а коефициентът за тях е 2.50 в efbet. „Янките“ просто не се представят в най-добрата си светлина и според мен като нищо ще загубят този двубой. Оценявам риска като умерен, тъй като и Италия не е в най-доброто си състояние.