Миомир Кечманович vs. Жо-Вилфред Цонга
Прогноза – Победа за Цонга
Коефициент – 1.55 

Единици сигурност – 9 от 10

Обща статистика:

Процент на успеваемост: 44,95%
Заложени единици: 2536
Спечелени единици: 2363
YIELD: -6,84%

* Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)

** статистиката се води от 11 януари 2019г.

 

ЕЖЕДНЕВНА РУБРИКА

jo-wilfred-tsonga-kaloyan-st

 

 

Новият сезон започна преди броени дни, а в момента феновете на тениса могат да се насладят на няколко сериозни турнира на територията на Австралия.

За топ прогноза днес съм ви избрал срещата между двама тенисисти от различни поколения – Миомир Кечманович и Жо-Вилфред Цонга. Мачът е от турнира в Доха, а моето предложение е успех за ветерана Цонга, който е оценен на 1.55 в efbet. Това ще бъде първи мач между двамата в тура, но аз тук залагам на опита, тъй като Жо е несъмнено по-класният тенисист.

Продължаваме с турнира в Катар и насочваме поглед върху мача между Милош Раонич и французина Корентин Муте. Канадецът бе измъчван от травми през изминалата 2019 година, но сега вече е напълно здрав и готов. Тук прогнозата ми е за под 23.5 гейма в мача, а този залог е оценен на 1.65 в efbet. Мисля си, че Милош ще сломи опонента си в два сета и няма да има толкова много геймове в срещата между тях.

И последното ми предложение от турнира в Доха е от срещата между ветерана Фернандо Вердаско и по-младия от него сърбин Филип Крайнович. Тук моето предложение е за втория и то е оценено на 1.65 в efbet. Двамата се срещнаха на турнира в Метц преди три месеца и тогава сърбинът стигна до победата в три сета, като това е и единствената им среща един срещу друг до момента.

И последното ми предложение за днешния ден е от срещата между Кики Бертенс и Анет Контавейт от турнира в Бризбейн. Моето предложение тук е за успех на холандката Бертенс, а коефициентът за този залог е 1.85 в efbet.