Обща статистика:
Процент на успеваемост: 74.09%
Заложени единици: 6354
Спечелени единици: 5876
YIELD: -7.53%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

От ранни зори утре започва турнирът в Сидни, Австралия, където ни очакват наистина доста интересни двубои. Ще започнем като по традиция с топ прогнозата за деня и това е срещата между Федерико Делбонис и Алберт Рамос. Двама клей специалисти, които ще се срещнат на твърда настилка. Моето предложение тук е за брой сетове – 3, а коефициентът – 2.35 в efbet. Двамата се познават отлично и са играли 12 пъти един срещу друг, като Федерико води с 8-4 в преките мачове. Интересно е да се отбележи, че те никога не са се изправяли един срещу друг на твърди кортове и всичките им двубои са били на клей. 

Продължаваме смело напред с мача между Алехандро Давидович Фокина и Душан Лайович, които също се срещат в мач от надпреварата в Сидни. Тук моето предложение е за над 22,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е просто наистина прекрасен – 2.05 в efbet. До този момент двамата са се срещали само веднъж преди две години и тогава сърбинът стигна до успеха на клея в Рим. 

Третото ми поредно предложение от турнира в провеждащия се на австралийска земя турнир е за сблъсъка между Фабио Фонини и Ник Кирьос. Вторият винаги се представя стабилно на родна земя и бих ви предложил успех именно в негова полза, а коефициентът е 1.65 в efbet. Кирьос е спечелил единствения си двубой срещу италианеца в тура през 2018 година, а освен това мачът срещу него е добър шанс за австралиеца да сложи край на негативната си серия от пет поредни загуби. 

Стигаме и до двубоя между Джордан Томпсън и Маркос Хирон в който бих ви предложил да дадете шанс на първия, който играе на родна земя. Коефициентът за успех на австралиеца е 2.15 в efbet и определено според мен в този случай рискът на 100% си струва.