Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.31%
Заложени единици: 3701
Спечелени единици: 3277
YIELD: -11.46%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес е ¼-финалната фаза на „Чалънджър” турнира в перуанската столица Лима и има доста интересни мачове, които ще разгледаме. За топ прогноза съм подбрал непредвидимия сблъсък между Даниел Елахи Галан и Роберто Карбайес Баена в който практически няма фаворит. Моето предложение тук е брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този  залог е просто прекрасен – 2.15 в efbet. Двамата имат една единствена среща до момента, която е спечелена от Галан преди две години.

Продължаваме с мачовете от Лима и ще се спрем на друг двубой от същата фаза на турнира, който съпоставя Марсело Томас Бариос Вера и Вит Коприва. Тук моето предложение е за успех на първия, който е оценен на 1.60 в efbet, като това ще бъде и първи сблъсък между тези двама тенисисти в тура. При всички положения обаче чилиецът има предимство най-вече, че е спестил хиляди километри пътуване за надпреварата.

Стигаме и до срещата между Алехандро Табило и Виталий Сачко, които ще се срещнат един срещу друг пак в мач от турнира в Лима. Тук предложението ми е смело за Табило на 1.50 в efbet, като той е фаворит да стигне до ½-финалите на надпреварата и ако има ден не би следвало да сгреши.

И последното ми предложение за тази фаза от турнира е успех с 2:0 сета на Франсиско Черундоло срещу Тиаго Тиранте на 1.65 в efbet.

Насочваме поглед към Сао Пауло, където днес също ще се изиграят четири ¼-финални мача от „Чалънджър” турнира. Ние обаче ще се спрем на само един от тях.  Дмитри Попко е моят фаворит срещу Филипе Мелигани Родригес Алвес, а и не само мой, като предложението ми тук е за успех с 2:0 сета в негова полза на коефициент от 1.90 в efbet.