Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.68%
Заложени единици: 6329
Спечелени единици: 5837
YIELD: -7.77%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Очаква ни пореден вълнуващ ден, който ще бъде изпълнен с мачове, както от ATP тура, така и от WTA тура. За топ прогноза днес съм избрал срещата между Егор Герасимов и Джанлука Магер, като мачът е от турнира в Аделаида. Моето предложение за него е брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е изключително апетитен – 2.35 в efbet. До момента двамата са изиграли две срещи един срещу друг и са си разменили по една победа. 

Оставаме в този турнир и ще се спрем на двубоя между Таро Даниел и Томи Пол в който вторият е в ролята на фаворит и предложението ми е за успех с 2:0 сета именно в негова полза, а коефициентът – 1.95 в efbet

Насочваме поглед към Мелбърн и мъжката надпревара в този турнир, като първото ми предложение от него е за брой сетове – 3, за срещата между Макензи Макдоналд и Ботик ван де Зандшулп при коефициент от 2.30 в efbet. Това е един на 100% равностоен сблъсък в който дори букмейкърите не могат да дадат предимство на един от двамата. Поредното ми предложение за деня е отново от същия турнир, като ще се спрем на мача между Факундо Багнис и нашето момче Григор Димитров, който е абсолютен фаворит в този мач. Моето предложение е за успех от 2:0 сета в полза на Гришо, а коефициентът за този залог е 1.60 в efbet

Ще се спрем и на малко женски тунис от турнира в Аделаида, като първото ми предложение е за успех в полза на София Кенин срещу Айла Томлянович на коефициент от 1.80 в efbet . И последното ми предложение за деня е от същия турнир, като предлагам победа за Ига Швьонтек срещу Лейла Фернандес на 1.60 в efbet.