Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.66%
Заложени единици: 6136
Спечелени единици: 5669
YIELD: -7.61%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Вчера „ударих греда“ с топ прогнозата ми за деня, но днес ни очакват няколко вълнуващи мача, които ще се опитам да позная. Започваме със срещата между Полона Херцог и Оушън Додин от турнира в Анже, като втората има по-големи шансове за успеха на хартия. Аз обаче прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът е 2.70 в efbet. Това ще бъде първа среща между двете, а като цяло Додин се намира в доста по-добра форма. Херцог обаче е способна да и се противопостави при добър за нея ден. 

Продължаваме със срещите от същия турнир и ще се спрем на мача между Кристина Младенович и Джесика Понче в който първата е в ролята на фаворитка. Моето предложение тук е за чист успех от 2:0 сета в полза на Кики, а коефициентът за този залог е просто брилянтен – 2.05 в efbet

Стигаме и до трети мач от турнира в Анже, който съпоставя Юлия Грабер и Жана Фет, като тук прогнозирам успех в полза на втората, а коефициентът е 1.85 в efbet. Tези двете за пръв път се изправят една срещу друга, така че ще бъде интересно да наблюдаваме тази на пръв поглед любопитна среща. 

И последното предложение от надпреварата в Анже е за успех в полза на Грийт Минен срещу Юе Юан, като тук моята прогноза е за победа в полза на първата, а коефициентът за неин успех е оценен на 1.55 в efbet.