Обща статистика:
Процент на успеваемост: 64.78%
Заложени единици: 5568
Спечелени единици: 5114
YIELD: -8.16%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес е време за ¼-финалните мачове от турнира в Метц и ще се спрем на три от тях, за да се опитаме да познаем печеливши прогнози. Определено се очертава интересен ден, а сблъсъците стават все по-непредвидими, тъй като участниците в тази фаза се представят силно през цялата седмица.

За топ прогноза на деня съм избрал срещата между коравия поляк Хуберт Хуркач и някогашната голяма тенис звезда Анди Мъри, който е далече от най-добрите си дни. Тук прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е изключително апетитен – 2.40 в efbet. Мъри се представя шеметно от началото на турнира и определено е в състояние да направи нещо голямо на френска земя. Двамата се срещнаха в Синсинати по-рано през годината и полският тенисист успя да спечели единствения мач между тях с лекота.

Насочваме поглед и към друг мач от тази фаза на турнира във френския град, който съпоставя Маркос Хирон и Петер Гойовчик. На хартия тази среща изглежда изключително равностойна. Бих ви предложил успех за Хирон, който лично според мен е по-добрият тенисист, а коефициентът в негова полза е 2.05 в efbet. Следващото ми предложение е за срещата между Холгер Руне и Пабло Кареньо Буста в която прогнозирам успех в полза на втория, а коефициентът е 1.50 в efbet. Това ще бъде първи мач между тези двамата тенисисти в тура.  

Следващото ми предложение е ¼-финалната среща от турнира в Нур-Султан, Казахстан, която съпоставя Александър Бублик и Карлос Табернер, като първият е фаворит за успеха и го съвсем логично. За този мач прогнозирам успех с 2:0 сета в полза на първия, а коефициентът е 1.90 в efbet.

И последното ми предложение за днешния ден е за успех с 2:0 сета в полза на Мария Сакари срещу Тереза Мартинцова на коефициент от 1.70 в efbet, като срещата е от ¼-финалите на турнира в чешкия град Острава.