Обща статистика:
Процент на успеваемост: 75.91%
Заложени единици: 6494
Спечелени единици: 6020
YIELD: -7.31%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Първият турнир от „Шлема“ за годината Australian Open върви към своя край и мачовете стават все по-оспорвани и интересни. За топ прогноза на деня ще се спра на срещата от ½-финалите на женската надпревара, която съпоставя Даниел Роус Колинс и Ига Швьонтек. В този мач полякинята има предимство, но не толкова голямо, а моето предложение за сблъсъка е брой сетове – 3, като коефициентът е 2.55 в efbet.

До този момент двете имат една среща помежду си в тура, която датира от точно преди година и тогава Ига стигна до крайния успех. Колинс е 30-а в ранглистата, но демонстрира страхотен тенис от началото на турнир и определено няма да е толкова голяма изненада да достигне дори финал.

Ще се спрем и на другия мач от ½-финалите при жените, който съпоставя Ашли Барти и Мадисън Кийс. Първата е в ролята на абсолютна фаворитка. Не само защото е първа ракета в света при жените, а и защото играе пред родна публика. Кийс от своя страна напомни за най-добрите си дни и определено няма да се предаде без бой срещу своята опонентка. Моето предложение за този двубой е за над 21,5 гейма, а коефициентът за този залог е наистина апетитен – 2.00 в efbet.