Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.89%
Заложени единици: 6337
Спечелени единици: 5856
YIELD: -7.59%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ще заложим на ниво Чалънджър и топ прогнозата ми за деня ще бъде брой сетове – 3, за срещата между Лука Нарди и Кристиян Харисън от турнира във Форли, Италия. До този момент двамата никога не са се изправяли един срещу друг, така че това ще бъде и първи техен мач, а коефициентът за този залог е 2.45 в efbet

Продължаваме със срещите от същия турнир и сблъсъкът между Лука Потенца и германеца Седрик-Марсел Щебе, който на хартия е фаворит. Бих ви предложил да потърсите чист успех с 2:0 сета за Щебе, а коефициентът за този залог е изключително апетитен – 2.00 в efbet. В статистически план това ще бъде и първи мач между тези двамата, но едва ли германецът трябва да има проблеми, ако има ден. 

И третото ми предложение от този турнир е за победа в полза на Зомбор Пирош срещу Джей Кларк, а коефициентът тук е 1.50 в efbet . Унгарецът се намира във фантастична форма с 10 победи от последните 12 мача и не случайно е в ролята на фаворит днес. 

И последното ми предложение за днешния ден е за победа с 2:0 сета в полза на Гонзало Лама срещу Хосе Перейра на коефициент от 2.00 в efbet . Тя е от турнира в Буенос Айрес, който също е Чалънджър надпревара.