Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.66%
Заложени единици: 6128
Спечелени единици: 5669
YIELD: -7.49%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

За моя огромна радост успях да позная поредната ми топ прогноза за деня, а днес ще се опитам да увелича положителната си серия. Този път ще започнем с женския турнир в Анже и срещата между Клое Паке и Грейт Минен в която според мен ще има брой сетове – 3, а коефициентът е 2.70 в efbet. Това ще бъде първи мач между тези две тенисистки в тура, но очаквам да се получи качествен сблъсък, който според мен ще бъде и оспорван. 

Оставаме на френска земя и ще продължим с друг женски сблъсък от същия турнир между Виталия Диатченко и Кристина Букса. Тук моето предложение е за успех в полза на първата, а коефициентът за нея е 1.70 в efbet, като това определено е една чудесна възможност. Двете до този момент никога не са се изправяли една срещу друга и това ще бъде първи техен директен мач помежду им. 

Поредното ми предложение от френския турнир е за мача между Кристина Младенович и Нина Стоянович. Тук моето предложение е за успех в полза на първата, а коефициентът за нея е доста изкушаващ – 1.70 в efbet. Като двете не се познават и това ще бъде първи мач между тях в тура при жените. Според мен обаче Младенович е по-класната състезателка и макар да е далече от най- добрите си дни ще стигне до успеха днес. 

И четвъртото ми предложение за деня, което е и последно, е за мача между Клара Бурел и Елса Жакмо, като тук моята прогноза е за успех с 2:0 сета в полза на първата. Коефициентът за това предложение е апетитен, но логичен – 1.75 в efbet.